ΕΛΛΑΔΑ

Αχαΐα: Τι έδειξε η νεκροψία για τη μητέρα τεσσάρων παιδιών που έπεσε σε γκρεμό

Αχαΐα: Τι έδειξε η νεκροψία για τη μητέρα τεσσάρων παιδιών που έπεσε σε γκρεμό

Βαρύ πένθος για την οικογένεια της 31χρονη γυναίκας που το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (19/9) έχασε τη ζωή της όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε έπεσε σε γκρεμό από ύψος δεκάδων μέτρων στην επαρχιακή οδό Πατρών-Καλαβρύτων.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος της πολύτεκνης μητέρας προκλήθηκε από τραύματα στον θώρακα και την κοιλιά. «Ο θάνατος επήλθε συνεπεία κακώσεων θώρακος και κοιλίας, απολύτως συμβατές με το αναφερόμενο συμβάν» ανέφερε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα, η οποία και διενήργησε τη νεκροψία - νεκροτομή.

Σπαρακτικό «αντίο»

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στην 31χρονη μητέρα στο Κοιμητήριο Μιντιλογλίου Πατρών. Τραγική ειρωνεία είναι ότι η ημερομηνία της κηδείας συνέπεσε με την επέτειο γάμου και τη βάπτιση του πρώτου παιδιού της οικογένειας. Η 31χρονη άφησε πίσω της σύζυγο και ανήλικα παιδιά, το τελευταίο εκ των οποίων είχε βαπτιστεί την περασμένη Κυριακή.

Συγκλονιστικό ήταν και το διαδικτυακό αποχαιρετιστήριο μήνυμα του συζύγου της: «Σαν Σήμερα 21/9/13 παντρευτήκαμε με θρησκευτικό γάμο και βαφτίσαμε τον Σπυράκο μας. Και σήμερα 21/9/20 θα σε χαιρετήσω και θα σε δω και θα σε αγγίξω για τελευταία φορά. Καλό σου ταξίδι αγάπη μου, ζωή μου, θα σε αγαπώ για πάντα. Εσύ ήσουν η δύναμη μου σε όλα. Να μας προσέχεις από ψηλά, ξέρω ότι πάντα θα είσαι μαζί μου...».

Οι πληροφορίες για το τι συνέβη

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, ενώ όλα «έδειχναν» πως η βουλγαρικής καταγωγής νεαρή έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα, οι έρευνες της Αστυνομίας έδειξαν πως τα στοιχεία συνηγορούν σε αυτοχειρία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η 31χρονη φέρεται να είχε δηλώσει την πρόθεσή της, στον σύζυγό της. Μάλιστα, φέρεται προτού προβεί στο απονενοημένο να του είχε στείλει γραπτό μήνυμα, στο οποίο έγραφε «τώρα πεθαίνω».

Πηγές, που επικαλείται η εφημερίδα, αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα η 31χρονη φέρεται να επιδείκνυε υπερευαισθησία, έπειτα από την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε με το βρέφος.

Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι ήταν αυτό που «βασάνιζε» τη γυναίκα, ώστε να οδηγηθεί σε αυτή την πράξη. Φαίνεται πως ζούσε ήρεμες οικογενειακές στιγμές και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που συνέβη. Μάλιστα σε ανάρτηση της, στον προσωπικό λογαριασμό στο facebook, στις 14 Φεβρουάριου 2019, είχε ανεβάσει βίντεο - αφιέρωση στο σύζυγο της, γράφοντας «Για εσένα που μού έκλεψες την καρδιά. Για εσένα που μου χάρισες τα πιο όμορφα παιδιά και κάναμε χαμόγελα πολλά…».

Πάντως, λίγες ώρες μετά το τραγικό συμβάν ο σύζυγος της Μέγκι, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό, κλίνοντας προς την εκδοχή του ατυχήματος, αντίθετα με τις εκτιμήσεις και τα στοιχεία που έχει η Αστυνομία.

Πηγή: Εφημερίδα Πελοπόννησος

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: SOS από τα νοσοκομεία - Οι ΜΕΘ που κατασκευάζονται στο Σωτηρία και το Κρατικό Νίκαιας