ΕΛΛΑΔΑ

Κούγιας στο Newsbomb.gr: Δεν διοργάνωσε κανένα πάρτι το ξενοδοχείο – Ελεύθερη η 24χρονη

Κούγιας στο Newsbomb.gr: Δεν διοργάνωσε κανένα πάρτι το ξενοδοχείο – Ελεύθερη η 24χρονη
Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της 24χρονης που συνελήφθη για το κορονοπάρτι σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού
InTime

Ο συνήγορος της 24χρονης που συνελήφθη για τη διοργάνωση του κορονοπάρτι σε ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στο Newsbomb.gr για τα δεδομένα της υπόθεσης - «Δεν μπορούσε να ξέρει τις προθέσεις των ενοίκων. Αφέθηκε ελεύθερη μετά το αυτόφωρο», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ποινικολόγος για την γυναίκα που εκπροσωπεί νομικά.

Σάλος προκλήθηκε τη Δευτέρα (9.11) από την αποκάλυψη πως σε γνωστό ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού διοργανώθηκε πάρτι στο roof garden, μόλις μερικά 24ωρα μετά την επιβολή του lockdown για την ανάσχεση του κορονοϊού.

Στο πάρτι συμμετείχαν, μάλιστα, και ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ενώ η 24χρονη που ήταν υπεύθυνη του ξενοδοχείου τη στιγμή που η αστυνομία έφτασε στον χώρο, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, ωστόσο, όπως εξήγησε ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας, στο Newsbomb.gr έχει αφεθεί πλέον ελεύθερη.

«Το ξενοδοχείο δεν διοργάνωσε κανένα πάρτι. Το ξενοδοχείο απλά νοίκιασε με τη γνωστή διαδικασία κάποια δωμάτια, έχοντας τα στοιχεία της ταυτότητας των ενοίκων όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, χωρίς να γνωρίζει βέβαια τις προθέσεις του καθενός», σχολίασε αρχικά ο γνωστός ποινικολόγος και πρόσθεσε:

«Ξαφνικά τη νύχτα με μια φορητή, μικροφωνική συσκευή, ανέβηκαν κάποιοι από αυτούς τους ενοίκους στο roof garden. Οι συγκεκριμένοι αναστάτωσαν τη γειτονιά, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η αστυνομία η οποία τους συνέλαβε, τους επέβαλλε τα πρόστιμα των 300 ευρώ στον καθέναν και στη συνέχεια τους άφησε ελεύθερους».

Σχετικά με τη σύλληψη της 24χρονης επεσήμανε πως: «Μαζί με αυτούς που προκάλεσαν την αναστάτωση, συνελήφθη και η υπεύθυνη του ξενοδοχείου που ήταν τη στιγμή εκείνη στην υποδοχή, η οποία είναι και κόρη της ιδιοκτήτριας. Πήγαμε κανονικά στο αυτόφωρο όπως προέβλεπε η διαδικασία, αλλά αφέθηκε ελεύθερη καθώς ήταν πλημμεληματική η κατηγορία».

Τέλος, σχετικά με το δικαστήριο και το πότε αυτό θα διεξαχθεί, ο Αλέξης Κούγιας υπογράμμισε: «Το δικαστήριο αρχικά ορίστηκε για τις 19 Νοεμβρίου, αλλά προ ολίγου ενημερωθήκαμε πως δεν θα γίνει εκείνη την ημέρα. Θα ενημερωθούμε το επόμενο διάστημα για το πότε θα διεξαχθεί. Είναι ποινικό δικαστήριο για το γεγονός ότι επετράπη η συνάθροιση των ενοίκων, δεν εμπλέκεται το ξενοδοχείο στην υπόθεση».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο-ντοκουμέντο από το κορονο-πάρτι στο ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού