ΕΛΛΑΔΑ

Κορoνοϊός - Θεσσαλονίκη: Χρυσοχοΐδης - Θα ελέγχουμε κάθε σημείο συνάθροισης

Κορoνοϊός - Θεσσαλονίκη: Χρυσοχοΐδης - Θα ελέγχουμε κάθε σημείο συνάθροισης

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: «Ό,τι χρειάζεται, ό,τι πρέπει να γίνει, θα γίνει», αύτο το μήνυμα έστειλε από την Θεσσαλονίκη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος πραγματοποιεί συσκέψεις με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, καθώς και των υγειονομικών και αστυνομικών αρχών, με θέμα τον έλεγχο τήρησης των μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα στη 13.00 είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα και πραγματοποιεί συνάντηση με τον δήμαρχο, Κωνσταντίνο Ζέρβα. Στην συνέχεια πρόκειται να μεταφερθεί στις περιφερειακές ενότητες Ημαθίας, Πέλλας, Σερρών και Δράμας.

Έπειτα από την συναντησή του με τον κ. Τζιτζικώστα, προχώρησε στις εξής δηλώσεις: «Ό,τι χρειάζεται, ό,τι πρέπει να γίνει, θα γίνει. Έχουμε τη δυνατότητα και την ικανότητα να αντιμετωπίσουμε ό,τι και να προκύψει. Η συνδρομή των τοπικών αρχών είναι περισσότερο από απαραίτητη. Ο άμεσος στόχος είναι να δώσουμε δέκα μέρες καιρό στο σύστημα Υγείας. Εμείς έξω, εσείς στο σπίτι. Στο σπίτι πολύ προσεκτικά».

«Από γιορτές» συνέχισε λέγοντας, «η Κατερίνα κι ο Αντρέας να γιορτάσουν απ' το τηλέφωνο. Στις απολύτως αναγκαίες μετακινήσεις: στα ψώνια, στον δρόμο, στη δουλειά, παντού με μάσκα. Το ξαναλέω, ειδικά με τη δουλειά, όλοι με μάσκα. Εμείς θα ελέγχουμε κάθε σημείο συνάθροισης και θα βοηθάμε όπου ζητηθεί. Θα πάμε νομό νομό και πόλη πόλη, θα πάμε όπου χρειάζεται για να μηδενίσουμε τις εστίες μετάδοσης. Το ζήτημα δεν είναι να κόβουμε πρόστιμα, πρέπει, όλοι μαζί, να κόψουμε τον δρόμο στον ιό».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Τι θα πει για κορονοϊό, παράταση lockdown και Χριστούγεννα