ΕΛΛΑΔΑ

Εμβόλιο κορονοϊού: Το συγκινητικό μήνυμα δημοσιογράφου που νοσηλεύεται για 10 ημέρες με κορονοϊό

Εμβόλιο κορονοϊού: Το συγκινητικό μήνυμα δημοσιογράφου που νοσηλεύεται για 10 ημέρες με κορονοϊό
INTIME

Απάντηση στις «μπαρούφες» για το εμβόλιο του κορονοϊού δίνει δημοσιογράφος της ΕΡΤ που νοσεί με κορονοϊό.

Η Κάτια Νιάκαρη συμπλήρωσε 10 ημέρες νοσηλείας με κορονοϊό και επέλεξε να δημοσιοποιήσει την περιπέτεια με την υγεία της προκειμένου να απαντήσει σε όλους όσοι διατυπώνουν θεωρίες συνωμοσίας για το εμβόλιο του κορονοϊού.

Όπως γράφει ο κορονοϊός είναι ένας ιός «τριών βασικών χαρακτηριστικών : του πονου, του φοβου και της μοναξιάς».

«Περνάνε μέρες και αντί να γίνεσαι καλύτερα , χειροτερεύεις... δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις και ακούς ιστορίες που σου κόβουν την ανάσα -ακόμα περισσότερο» προσθέτει η δημοσιογράφος.

«Ας ευγνωμονούμε γι’ αυτό το εμβόλιο και ας ελπίσουμε να είναι η λύση» καταλήγει στο μήνυμά της μετά τις «τόσες μπαρούφες σχετικά με τα εμβόλια που δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω».

Η ανάρτηση της δημοσιογράφου έχει ως εξής:

Αύριο κλείνω 10 μέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο... Αποφασισα να γράψω δυο λόγια γιατί σήμερα είδα τόσες μπαρούφες σχετικά με τα εμβόλια που δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κλαψω.
Εύχομαι κανεις από όλους εσάς τους «παντογνώστες» να μην νοσήσει από κορονοιο... είναι ο ιός τριών βασικών χαρακτηριστικών : του πονου, του φοβου και της μοναξιάς ...περνάνε μέρες και αντί να γίνεσαι καλύτερα , χειροτερεύεις... δεν ξερεις τι θα αντιμετωπίσεις και ακούς ιστορίες που σου κόβουν την ανάσα -ακόμα περισσότερο -. Δίνεται μια τεράστια μάχη .... Ας ευγνωμονούμε γι αυτό το εμβόλιο και ας ελπίσουμε να είναι η λύση !!!!!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γκάγκα στο Newsbomb.gr: «Ασφαλές το εμβόλιο - Το αντιεμβολιαστικό κίνημα δεν έχει σοβαρά στοιχεία»