ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Lock…ποιο; Γεμάτη με κόσμο η πλατεία της Νέας Σμύρνης (pics)

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Lock…ποιο; Γεμάτη με κόσμο η πλατεία της Νέας Σμύρνης (pics)

Lockdown: Ενώ η αστυνομία πραγματοποιεί ελέγχους σε κεντρικούς δρόμους, κάποιοι έχουν βγει και απολαμβάνουν τη βόλτα τους, χωρίς να τηρούν καν τα μέτρα. 

Από τις 6 το πρωί της Κυριακής (3/1) η χώρα μας βρίσκεται και πάλι υπό το καθεστώς σκληρότερων μέτρων, όμως φαίνεται πως κάποιοι δεν βάζουν μυαλό.

Ο φωτογραφικός φακός του Newsbomb.gr βρέθηκε στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, η οποία όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες είναι γεμάτη κόσμο! Δεδομένου πως το click away από σήμερα αποτελεί παρελθόν και ο κόσμος στην πλατεία δεν έχει... φόρμες ή κατοικίδια, φαίνεται πως απλά κάποιοι βγήκαν έξω για να πάρουν τον αέρα τους, χωρίς μάλιστα να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα.

Η πλειοψηφία φορούσε μάσκα, όμως οι αποστάσεις πήγαν... περίπατο, με τους πολίτες να κάθονται κοντά ενώ στην πλατεία υπήρχαν και παιδάκια που έπαιζαν.

Υπενθυμίζεται ότι από το βράδυ της Κυριακής η απαγόρευση της κυκλοφορίας δεν ισχύει μετά τις 10 αλλά στις 9, και για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθούν από σήμερα «σφραγίσματα» κεντρικών δρόμων, όπου θα ελέγχονται μετά τις 9 όλα τα διερχόμενα οχήματα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown - «Όλοι στο σπίτι»: Ποια μέτρα ισχύουν από σήμερα – Οι 5 «κόκκινες» περιοχές της Αττικής