ΕΛΛΑΔΑ

Γρηγόρης Δημητριάδης - κακοκαιρία: Η Πολιτεία είναι εδώ για όσους βρίσκονται σε ανάγκη

Γρηγόρης Δημητριάδης - κακοκαιρία: Η Πολιτεία είναι εδώ για όσους βρίσκονται σε ανάγκη
Ο κ. Γρηγόρης Δημητριάδης, διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού

Κακοκαιρία: Μήνυμα για την ετοιμότητα όλων των δομών της Πολιτείας εξέπεμψε με ανάρτησή του ο Διευθυντής του γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Δημητριάδης 

Με την Αττική αλλά και τις άλλες περιφέρειες να δοκιμάζονται σκληρά από την κακοκαιρία «Μήδεια», μήνυμα για την ετοιμότητα όλων των δομών της πολιτείας να παράσχουν κάθε συνδρομή όπου απαιτείται εξέπεμψε ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου Γρηγόρης Δημητριάδης.

Σε ανάρτηση του στο Twitter, την οποία συνοδεύει και με μια φωτό του καλυμμένου από χιόνι, Μεγάρου Μαξίμου, ο κ. Δημητριάδης αναφέρει:
«Η Πολιτεία είναι εδώ για να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλους όσοι βρίσκονται σε ανάγκη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εκείνους που επιχειρούν για την απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία όλων των κρατικών δομών. Ακολουθούμε τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας».

Δείτε την ανάρτησή του κ. Δημητριάδη

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα, απόψε 16/02/2021 οι αρχές αποφάσισαν την παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας, από το ύψος της Καλυφτάκη, λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια». Ως τις 7 το πρωί της Τετάρτης 17/02 θα παραμείνει κλειστή η εθνική οδός Αθηνών - Λαμίας, από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη.

Διαβάστε αναλυτικά:

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Παρατείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Δεκάδες περιοχές στο σκοτάδι - Κίνδυνος να μείνουν χωρίς ρεύμα όλο το βράδυ