ΕΛΛΑΔΑ

Kακοκαιρία «Μήδεια»: Μαγικές εικόνες από τη χιονισμένη Αθήνα - Στα «λευκά» από Πολιτεία μέχρι Βούλα

Kακοκαιρία «Μήδεια»: Μαγικές εικόνες από τη χιονισμένη Αθήνα - Στα «λευκά» από Πολιτεία μέχρι Βούλα

Κακοκαιρία: Το χιονισμένο τοπίο από το κέντρο της Αθήνας μάγεψε τους πάντες - Εντυπωσιακές και πρωτόγνωρες εικόνες από τη χιονισμένη Αθήνα

Διαφορετική θέα από τα μπαλκόνια και τα παράθυρά τους είδαν από χθες, οι κάτοικοι όλης της Αττικής καθώς η «Μήδεια» άπλωσε ένα τεράστιο λευκό σεντόνι σε όλο τον νομό.

Όπως φαίνεται από τις εικόνες του Newsbomb.gr, το… έστρωσε κανονικά στις γειτονιές της Αθήνας, από τα βόρεια μέχρι τα νότια προάστια, αφού η κακοκαιρία «Μήδεια» έκανε για τα καλά αισθητή την παρουσία της σε όλη τη Ελλάδα.

Στα λευκά «ντύθηκαν» οι γειτονιές, αλλά και οι κεντρικές οδικές λεωφόροι, ενώ αρκετοί ήταν οι πολίτες που άδραξαν την ευκαιρία για να χαρούν το πρωτοφανές γεγονός.

Οι εικόνες που κατέγραψε μέσω drone το Newsbomb.gr, από την χιονισμένη Αθήνα, είναι εντυπωσιακές!

Ζωγράφου, Παγκράτι, Γκύζη, Κυψέλη, Νέα Σμύρνη, από τις περιοχές που είχαν χρόνια να δουν τόσο χιόνι, έγιναν κατάλευκες.

Αίσθηση προκάλεσε μάλιστα και το γεγονός ότι πυκνό χιόνι έπεσε και στα νότια προάστια της Αθήνας, ακόμη και σε περιοχές που βρίσκονται σε απόσταση «αναπνοής» από τη θάλασσα, όπως νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Καλλιθέα και Άλιμος, οι οποίες ντύθηκαν στα «λευκά».

Η Αθήνα από ψηλά μοιάζει με ένα μαγευτικό παραμύθι.

Δείτε απίστευτες εικόνες στη gallery:

Να σημειωθεί ωστόσο, ότι εκτός από τα μαγευτικά τοπία, η κακοκαιρία «Μήδεια» έφερε και αρκετά προβλήματα στην Αττική –όπως και σε άλλες περιοχές- με τις αντιολισθητικές αλυσίδες να είναι απαραίτητες κατά τόπους και την αστυνομία να έχει διακόψει την κυκλοφορία σε αρκετά σημεία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.