ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Μαρτυρία - «φωτιά» για τον Λιγνάδη - «Έφερνε συχνά αγόρια στο κολαστήριο»

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Μαρτυρία - «φωτιά» για τον Λιγνάδη - «Έφερνε συχνά αγόρια στο κολαστήριο»

Ανατριχιαστικές είναι οι μαρτυρίες γειτόνων του σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη στο Μεταξουργείο, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή - Την Τετάρτη θα καταθέσει στον Ανακριτή την απολογία του

Στη γειτονιά του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κρατείται εδώ και δύο 24ωρα στη ΓΑΔΑ, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας το Newsbomb.gr. Οι αποκαλύψεις γύρω από τις πράξεις του σοκάρουν ακόμα και τα πιο «γερά στομάχια», ενώ σύμφωνα με τις καταγγελίες που έρχονται συνεχώς στο «φως» η «δράση» του σκηνοθέτη ήταν γνωστή στη γειτονιά εδώ και πολλά χρόνια.

Το σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη

Ο ασκός του Αιόλου «άνοιξε» και μαζί του ανοίγουν και «στόματα.

Κάτοικος που μένει ακριβώς απέναντι από τον σκηνοθέτη σοκάρει με όσα καταγγέλλει για τον σκηνοθέτη. Όπως λέει έβλεπε νεαρά αγόρια να συχνάζουν μαζί του και να ανεβαίνουν στο διαμέρισμά του το απόγευμα. Τονίζει, ωστόσο, ότι δεν πήγε ποτέ το μυαλό του ότι έκανε κάτι με βία.

Δείτε τη σοκαριστική μαρτυρία:

Ακόμη μία μαρτυρία κατοίκου δείχνει ότι η δράση του σκηνοθέτη δεν είναι πρόσφατη, αλλά πλησίαζε αγόρια από παλιά.

«Σύχναζε στην πλατεία, όπου και διάβαζε. Οι φήμες κυκλοφορούσαν από παλιά γι΄αυτόν, όταν νοίκιαζε άλλο διαμέρισμα σε ένα τετράγωνο πιο πάνω», λέει κάτοικος στο Newsbomb.gr

«Μου είπαν ότι ο συγκεκριμένος πήγαινε στην πλατεία του Αγίου Παύλου, όπου διάβαζε με νεαρά παιδιά», αναφέρει άλλη κάτοικος του Μεταξουργείου στην κάμερα του Newsbomb.gr.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» για lockdown: Πιθανή η παράταση στην Αττική – Πόσο θα διαρκέσει