ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκινεί η μητέρα του - «Γιατί δεν τον άφησαν να χαρεί το παιδί του;»

Γιώργος Καραϊβάζ

Η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ με μεγάλη δυσκολία κατάφερε να μιλήσει για τον γιο της, τον δημοσιογράφο που έπεσε θύμα δολοφονίας την περασμένη Παρασκευή στον Άλιμο.

Τραγικές στιγμές βιώνει η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ μετά τη δολοφονία του γιού της έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, την περασμένη Παρασκευή.

Η κυρία Παναγιώτα, η οποία την Κυριακή αποχαιρέτησε τον γιο της, τον Γιώργο Καραϊβάζ, στη γενέτειρά του τη Δράμα, μίλησε με μεγάλη δυσκολία, λόγω της συγκίνησης, στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, με την οποία συνεργαζόταν τα τελευταία χρόνια το παιδί της.

«Ζήνα μου, τι φαρμάκι ήταν αυτό που ήπια» είπε αρχικά η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Ο γιος μου ήταν το καμάρι μου ήταν ο παράδεισός μου» συνέχισε έντονα φορτισμένη με τις λέξεις να βγαίνουν με δυσκολία και την ίδια να λέει πολλές φορές «δεν μπορώ να μιλήσω κορίτσι μου».

Όπως είπε για τον Γιώργο Καραϊβάζ «ο γιος μου ήταν ο στυλοβάτης μου, μετά τον πατέρα του ήταν αυτός για μένα».

Σε ένα σπαρακτικό και δυστυχώς αναπάντητο ερώτημα η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ είπε, επίσης, «γιατί δεν τον άφησαν να χαρεί το παιδάκι του και του έκοψαν το νήμα της ζωής του τόσο νωρίς;».

«Άλλος κανείς να μην κλάψει και να μην χάσει τα παιδάκια του» κατέληξε η κυρία Παναγιώτα.

Ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ σκόρπισε ρίγη συγκίνηση με τον αποχαιρετισμό στον πατέρα του την Κυριακή το μεσημέρι, στη Δράμα.

Μεταξύ άλλων ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ μίλησε για το πόσο μεγαλόψυχος ήταν ο πατέρας του, για την καλοσύνη που τον διέκρινε και πρόσθεσε πως «ο πατέρας μου αγαπούσε το καλό φαγητό, τη ζωή, την καλοπέραση και τους ανθρώπους και πιστεύω ότι θα συγχωρούσε και τους δολοφόνους του αν μπορούσε».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Δύο οι ομάδες στην εκτέλεση - «Ο ένοπλος ήταν έτοιμος για μάχη»