ΕΛΛΑΔΑ

Εφιάλτης για 22χρονη στην Αγία Παρασκευή: Τη γνώρισε στα social media, βγήκαν ραντεβού και τη βίασε

Εφιάλτης για 22χρονη στην Αγία Παρασκευή: Τη γνώρισε στα social media, βγήκαν ραντεβού και τη βίασε

Σε δράμα μετατράπηκε για μία 22χρονη ένα ραντεβού με συνομήλικό της, τον οποίο γνώρισε στα social media.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι έπεσε θύμα βιασμού στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω social media και άρχισαν να επικοινωνούν με μεγάλη συχνότητα. Μέχρι που άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού.

Το απόγευμα της Τετάρτης, σύμφωνα με την καταγγελία, η 22χρονη και ο 22χρονος βγήκαν βόλτα στο Περιστέρι. Αφού τελείωσε η βόλτα τους, ο 22χρονος ζήτησε να συνοδέψει την κοπέλα στο σπίτι της στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Οι δυο τους πήγαν με το Μετρό στην Αγία Παρασκευή, όπου κατέβηκαν σε κεντρικό σταθμό του Μετρό.

Ο 22χρονος (σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος) ενώ περπατούσαν, την άρπαξε με τη βία και τη μετέφερε σε μέρος χωρίς φωτισμό, πίσω από πρατήριο υγρών καυσίμων της περιοχής.

Εκεί φέρεται να τη βίασε. Η 22χρονη μετέβη σε Αστυνομικό Τμήμα των βορείων προαστίων και κατήγγειλε τον 22χρονο. Όπως ανέφερε η νεαρή, ο δράστης την εγκατέλειψε στο σημείο του βιασμού και εξαφανίστηκε πεζός.

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του 22χρονου, καθώς το θύμα ήξερε τα στοιχεία ταυτότητάς του, το προφίλ του στα social media, ενώ έχει και πολλές φωτογραφίες του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αριστοτελία Πελώνη στο Newsbomb.gr: Θα έχουμε ένα καλό καλοκαίρι, σταδιακά τα επόμενα ανοίγματα