ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Αισιοδοξία για τον 17χρονο που διασωληνώθηκε λόγω κορονοϊού

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Αισιοδοξία για τον 17χρονο που διασωληνώθηκε λόγω κορονοϊού
InTime

Συναγερμός σήμανε για έναν 17χρονο που είχε νοσήσει από κορονοϊό στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, καθώς χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Αισιοδοξία για την κατάσταση της υγείας του σύμφωνα με όσα είπε στο Newsbomb.gr ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Μπορεί συνολικά ο αριθμός των διασωληνωμένων το τελευταίο διάστημα να παρουσιάζει πτωτικές τάσεις, πλην όμως στους πίνακες που δημοσίευσε ο ΕΟΔΥ την Τρίτη (25.05) παρατηρήθηκε πως στην ηλικιακή ομάδα 0-17 ετών προστέθηκε ένα ακόμα άτομο. Ο λόγος για έναν 17χρονο ο οποίος νοσηλευόταν λόγω κορονοϊού στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός και μετά από επιδείνωση της υγείας του χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στο ιατρικό προσωπικό, με το παιδί να αποτελεί τον νεαρότερο ασθενή με μηχανική υποστήριξη αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Οι τελευταίες πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν πως ο 17χρονος δεν έχει υποκείμενα νοσήματα και ήδη η κατάστασή του είναι σταθερή με βελτιωτικές τάσεις.

Σε επικοινωνία του Newsbomb.gr με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, ο τελευταίος εξέφρασε την πεποίθηση πως σύντομα ο νεαρός θα αποσωληνωθεί καθώς όπως ανέφερε η υγεία του βελτιώνεται και υπάρχει αισιοδοξία πως θα ξεπεράσει τον «σκόπελο»…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μυτιλήνη: Κατέληξε η 63χρονη που νοσηλευόταν σε ΜΕΘ μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca