ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος 11χρονης στα Χανιά - Λύτρας: «Ανοιχτό το ενδεχόμενο δολοφονικής ενέργειας»

Θάνατος 11χρονης στα Χανιά - Λύτρας: «Ανοιχτό το ενδεχόμενο δολοφονικής ενέργειας»
Glomex

Για ένα παιδί που ήταν η ψυχή της παρέας κάνει λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας της 11χρονης Ιωάννας, που βρέθηκε νεκρή στην Κρήτη.

«Πώς πήγε και με ποιον τρόπο μεταφέρθηκε σε αυτό το σημείο; Ποτέ δεν είχε απομακρυνθεί, ήταν η πρώτη φορά που απομακρύνθηκε σε τόσο μεγάλη απόσταση», διερωτήθηκε ο κ. Απόστολος Λύτρας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Λύτρας ξεκαθάρισε, πως η μητέρα της μικρής, διαψεύδει κατηγορηματικά όσα λέγονται, περί αποχαιρετισμού των συμμαθητών της από την μικρή.

«Με ποιον τρόπο πήγε το παιδί σε αυτό το σημείο και τι έγινε εκεί. Μιλάμε για ένα παιδί 11 χρόνων, δεν είχε καμία δουλειά να πάει σε αυτό το σημείο. Το θέμα είναι ότι η μητέρα και τα αδέλφια της είναι πεπεισμένοι, ότι το παιδί δεν είχε πρόθεση να αυτοκτονήσει», είπε, κάνοντας λόγο για ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ακόμη, ο κ Λύτρας σημείωσε, ότι δεν βρέθηκε το τηλέφωνο της μικρής, ενώ ακόμη δεν υπάρχουν στοιχεία, που να προκύπτουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

«Ή έχει γίνει κάποιο δυστύχημα ή κάποιος οδήγησε την Ιωάννα στο συγκεκριμένο σημείο με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της. Σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι ότι το παιδί έβαλε τέλος στην ζωή του», δήλωσε η μητέρα της 11χρονης στον ΑΝΤ1.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικός Tουρισμός 2021: Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις - Ποιοι θα κάνουν δωρεάν διακοπές