ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός στα Πετράλωνα: «Εύχομαι να τον πιάσετε, δεν αντέχω άλλο» - Σοκαρισμένη η μητέρα του 35χρονου

Πετράλωνα βιασμός

Σοκαρισμένη δηλώνει η μητέρα του 35χρονου που καταζητείται για τον βιασμό μιας 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα.

Ο άνδρας βουλγαρικής καταγωγής φέρεται να άρπαξε από το ασανσέρ τη γυναίκα που πήγε να καθαρίσει την πολυκατοικία και στη συνέχεια να την ξυλοκοπούσε και να τη βίαζε για ώρες.

«Εύχομαι να τον πιάσετε, δεν αντέχω άλλο. Γι΄ αυτά που έχει κάνει, εγώ έχω πεθάνει. Ντρέπομαι» ανέφερε η μητέρα του 35χρονου, μιλώντας στον Alpha. «Παίρνω βαριά χάπια, έχω κάνει χημειοθεραπείες. Ψυχολογικά έχω τρελαθεί. Τι έχει κάνει; Έχω πάθει σοκ» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Δεν φταίω, τι να κάνω; Δεν πρόλαβα να τον πάω στον ψυχίατρο».

Όπως αποκάλυψε τον τελευταίο καιρό ο 35χρονος έμενε μόνος του στο διαμέρισμα καθώς η ίδια έχει αναλάβει τη φροντίδα μιας κατάκοιτης γυναίκας.

Σημειώνεται ότι, ο 35χρονος άνδρας, ο οποίος, σύμφωνα με την καταγγελία της 50χρονης, την άρπαξε μέσα από ασανσέρ, πριν από μερικά χρόνια είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για βιασμό και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Συγκεκριμένα ο 35χρονος είχε βιάσει το 2015 μια φοιτήτρια στην Αθήνα την οποία και χτύπησε. Ο 35χρονος είχε συλληφθεί, είχε καταδικαστεί, είχε οδηγηθεί στη φυλακή και το 2020 είχε αποφυλακιστεί.

Η γυναίκα έδωσε κατάθεση στην αστυνομία και περιέγραψε τη φρίκη που έζησε, όταν είχε πάει να καθαρίσει τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας και ξαφνικά ο άνδρας άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματός του, την έβαλε με τη βία μέσα και την κακοποίησε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σταύρος Δογιάκης: Βρέθηκε νεκρός στην Αγία Παρασκευή