ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Συγγρού: Άνδρας αυτοκτόνησε πέφτοντας στο κενό από τον 8ο όροφο

Τραγωδία στη Συγγρού: Άνδρας αυτοκτόνησε πέφτοντας στο κενό από τον 8ο όροφο

Η ταυτότητά του παραμένει άγνωστη - Το συμβάν σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης

Τέλος στη ζωή του έβαλε με τραγικό τρόπο ένας άνδρας ηλικίας 40 - 45 πέφτοντας στο κενό από τον όγδοο όροφο συγκροτήματος γραφείων στη λεωφόρο Συγγρού, στην Καλλιθέα.

Ο άτυχος άνδρας τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί ανέβηκε από την εξωτερική σκάλα του κτηρίου στον όγδοο όροφο και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έπεσε στο κενό.

Λίγη ώρα αργότερα στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι δεν βρήκαν πάνω του κάποιο στοιχείο ή ταυτότητα που να αναφέρει το όνομά του. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του.

Βίντεο – ντοκουμέντο

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο που κατέγραψαν κάμερες που βρίσκονται στην περιοχή στις οποίες αποτυπώνεται η στιγμή της πτώσης του άτυχου άνδρα στο κενό.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί είδαν τον άτυχο άνδρα να πέφτει στο κενό με τα μάτια τους.

Η αστυνομία έχει καταλήξει πως ο άνδρας δεν εργαζόταν στο κτηριο και υποθέτει πως ίσως ο άγνωστος να είχε παρατηρήσει ότι υπήρχε η εξωτερική σκάλα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει προσδιοριστεί η ταυτότητά του, με τις αρχές να έχουν πάρει τα δαχτυλικά του αποτυπώματα και να ψάχνουν στις εξαφανίσεις των τελευταίων μηνών προκειμένου να φτάσουν στην ταυτοποίησή του.

Δείτε το βίντεο:

Με πληροφορίες από Mega

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά νερά: Τι είπε ο συζυγοκτόνος στην απολογία του - Ζήτησε πραγματογνωμοσύνη για την κάμερα