ΕΛΛΑΔΑ

Σίσσυ Χρηστίδου: Ξέσπασε σε κλάματα - «Αχ Παναγία μου - Δεν μπορώ… Δεν υπάρχουν λόγια»

Σίσσυ Χρηστίδου: Ξέσπασε σε κλάματα - «Αχ Παναγία μου - Δεν μπορώ… Δεν υπάρχουν λόγια»

Συγκλονισμένη η παρουσιάστρια, Σίσσυ Χρηστίδου, με τον θάνατο της μικρής Αναστασίας, «δεν ξέρω ρε παιδιά πώς να το πω αυτό».

Η ιστορία αυτού του μικρού κοριτσιού ραγίζει καρδιές, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την είδηση που σκόρπισε θλίψη το πρωί του Σαββάτου 3 Ιουλίου, όταν έγινε γνωστό πως, η μικρή Αναστασία, ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου έφυγε από τη ζωή στις ΗΠΑ.

Το κοριτσάκι είχε διαγνωστεί με επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου και είχε συγκινήσει όλη την Ελλάδα, το τελευταίο καιρό βρισκόταν στο εξωτερικό, για τη θεραπεία της, σε ηλικία μόλις επτά ετών.

Στο αέρα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα, η Σίσσυ Χρηστίδου, ξέσπασε σε κλάματα όταν έφτασε η ώρα να μεταφέρει την είδηση.

«Δεν ξέρω ρε παιδιά πώς να το πω αυτό. Δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ. Ειλικρινά νομίζω είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχει χρειαστεί να διαχειριστούμε σε αυτήν εδώ την εκπομπή», είπε με δυσκολία η Σίσσυ Χρηστίδου και στη συνέχεια έδωσε πάσα στο βίντεο με την ανάρτηση της μητέρας της μικρής Αναστασίας.

Η παρουσιάστρια με δυσκολία είπε, «Αχ Παναγία μου!». «Δεν μπορώ… Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτές τις συνθήκες. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και μια τεράστια αγκαλιά και στην Έρρικα και στην οικογένειά της και να πάμε αν μπορούμε σε διαφημίσεις…», είπε και πέρασα σε διαφημιστικό διάλειμμα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δύσκολη η καθημερινότητα των ανεμβολίαστων - Τι ισχύει για ταξίδια με πλοία, διασκέδαση, εργασία