ΕΛΛΑΔΑ

Άλιμος: Συγκλονίζει ο πατέρας του 14χρονου - «Τον είδα στο παγκάκι μέσα στα αιμάτα»

Άλιμος: Συγκλονίζει ο πατέρας του 14χρονου - «Τον είδα στο παγκάκι μέσα στα αιμάτα»

Συγκλονίζει η περιγραφή του πατέρα, του 14χρονου που μαχαιρώθηκε στον Άλιμο το απόγευμα της Τρίτης 13 Ιουλίου - Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του παιδιού

Όπως περιέγραψε ο πατέρας στον ΑΝΤ1 «γύρω στις 5 το απόγευμα με ενημέρωσαν φίλοι του γιου μου ότι έχει χτυπηθεί. Μέχρι να φτάσω είχα τρελαθεί». Στην συνέχεια πρόσθεσε: «τον είδα στο παγκάκι με την πετσέτα τυλιγμένο μέσα στα αίματα. Ήρθε η αστυνομία και έδωσαν κατάθεση τα παιδιά»

«Δεν έδωσαν σημασία τα παιδιά στο λεωφορείο. Για μια ματιά έγιναν όλα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ανέφερε ότι αφού οι ανήλικοι χτύπησαν το παιδί του στην συνέχεια του πήραν και το κινητό.

Σύμφωνα με τον πατέρα του ο 14χρονος είναι καλά στην υγεία του, ενώ όπως είπε εκτός από την μαχαιριά στα πλευρά, τον χτύπησαν και στο κεφάλι, όπου έκανε δυο ράμματα.

«Η αστυνομία έκανε το καθήκον της και τους ευχαριστούμε όλους», είπε ο πατέρας του 14χρονου και πρόσθεσε: «Μας ενημέρωσαν ότι ένα από τα παιδιά που έχουν συλλάβει το είχε ξανακάνει πριν από λίγο καιρό και τον είχαν αφήσει ελεύθερο».

Σε βάρος των ανήλικων απαγγέλθηκαν κατηγορίες που αφορούν τα αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος της ληστείας που τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα από κοινού, της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Συναγερμός από τον δείκτη μεταδοτικότητας - Οι 7 προορισμοί που χτυπούν «καμπανάκι»