ΕΛΛΑΔΑ

Ενεργοί Μπαμπάδες: Επιστολή στο υπουργείο Εργασίας για τα voucher Κοινωνικού Τουρισμού

Ενεργοί Μπαμπάδες: Επιστολή στο υπουργείο Εργασίας για τα voucher Κοινωνικού Τουρισμού

Προβλήματα στις αιτήσεις για τα voucher Κοινωνικού Τουρισμού αντιμετώπισαν εκατοντάδες διαζευγμένοι γονείς, με τους «Ενεργούς Μπαμπάδες» να αποστέλλουν σχετική επιστολή στον υπουργό Εργασίας, κ. Κωστή Χατζηδάκη, για την εξεύρεση λύσης.

Σύμφωνα με την επιστολή των «Ενεργών Μπαμπάδων», προς τον υπουργό, κ. Χατζηδάκη, και τις υφυπουργούς κ. Μιχαηλίδου και κ. Συρεγγέλα, δημιουργήθηκε ζήτημα με τη μοριοδότηση διαζευγμένων γονέων. Παρά το γεγονός ότι είχαν αναγράψει τα στοιχεία των παιδιών στις αιτήσεις τους, εν τέλει αποκλείστηκαν από τους πίνακες δικαιούχων καθώς δεν τους «πιστώθηκαν» τα σχετικά μόρια.

Με την επιστολή αυτή, η ΑΜΚΕ «Ενεργοί Μπαμπάδες», ζητά από τους ιθύνοντες του υπουργείο Εργασίας να εξετάσουν το ζήτημα και να δώσουν λύση στο πρόβλημα των διαζευγμένων γονέων έτσι ώστε να αποκατασταθεί η ισότητα.

Αναλυτικά η επιστολή

«Κ.Υπουργέ ,

θα θέλαμε να σα γνωστοποιήσουμε ένα μείζον πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τα voucher Κοινωνικού Τουρισμού και μας το ανέφεραν εκατοντάδες γονείς από όλη την Ελλάδα. Πολλοί μπαμπάδες οι οποίοι είναι διαζευγμένοι δεν έλαβαν στην εξέταση της αίτησης τους τα μόρια για τα παιδιά τους αν και τα ενέγραψαν τα στοιχεία των παιδιών τους στην σχετική φόρμα και ως εκ τούτου αποκλείσθηκαν από τους πίνακες δικαιούχων λόγω μοριοδότησης.

Είμαστε βέβαιοι πως θα επιληφθείτε του θέματος αυτού για την ορθή μοριοδότηση των αιτήσεων των διαζευγμένων γονέων και την αποκατάσταση της ισότητας».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 2.691 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 14 θάνατοι σε 24 ώρες, 123 οι διασωληνωμένοι