ΕΛΛΑΔΑ

Βουλή LIVE: Η δευτερολογία του Αλέξη Τσίπρα στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπ. Παιδείας

Βουλή
Συζήτηση για την παιδεία
INTIME NEWS

Η συζήτηση του νομοσχεδίου, για το οποίο έχουν εγγραφεί να μιλήσουν 121 βουλευτές, θα ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα της Τετάρτης με την ψήφισή του - Οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών

Έκκληση στους εκπαιδευτικούς που δεν έχουν εμβολιαστεί, να το πράξουν άμεσα απηύθυνε από το βήμα της Βουλής, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του για τις νέες μεταρρυθμίσεις στην παιδεία.

«Πρώτο μας μέλημα είναι το Σεπτέμβριο να επιστρέψουν όλα τα παιδιά στη δια ζώσης εκπαίδευσης. Η τηλεκπαίδευση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την φυσική παρουσία στην τάξη», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζοντας πως αυτό θα γίνει μόνο «πρέπει όλοι να πείσουμε τους ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς μας να πάνε να εμβολιαστούν».

Αναφορικά με τα σενάρια περί υποχρεωτικού εμβολιασμού των εκπαιδευτικών, ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε πως το θέμα τέθηκε στο «τραπέζι», αλλά αποφάσισε ότι αυτή δεν θα ήταν η ενδεδειγμένη λύση.

Αναμένεται να απαντήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, ενώ το λόγο θα πάρει και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, όπως έχει ανακοινωθεί.

Δείτε LIVE τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών: