ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη: Στο ΠΑΓΝΗ 12χρονο αγόρι

Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη: Στο ΠΑΓΝΗ 12χρονο αγόρι
creta24.gr

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στο ένα αυτοκίνητο επέβαιναν ένα 12χρονο παιδί με την οικογένεια του και στο δεύτερο αυτοκίνητο δύο Ιταλοί τουρίστες.

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, μεταφέρθηκε ένα 12χρονο αγόρι, το οποίο τραυματίστηκε στο σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στον κόμβο του ΒΟΑΚ στον Ταυρωνίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, στο ένα αυτοκίνητο επέβαιναν ένα 12χρονο παιδί με την οικογένεια του και στο δεύτερο αυτοκίνητο δύο Ιταλοί τουρίστες.

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν πως μόλις η κατάσταση της υγείας του παιδιού σταθεροποιήθηκε μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου θα παραμείνει για νοσηλεία.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το Creta24, το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 09.00 το πρωί της Κυριακής, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δύο οχήματα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα το ένα να ανατραπεί.

Από στην σύγκρουση, εγκλωβίστηκε ένας επιβαίνοντας ενώ στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφέρει στο Νοσοκομείο Χανίων, πέντε τραυματίες, τέσσερις εκ των οποίων έχουν τραυματιστεί ελαφρά και μια γυναίκα σοβαρά.

Στο σημείο επιχείρησαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισάμου και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Έρχεται νέο κύμα καύσωνα με 40άρια και... πάνω!