ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Χαρδαλιάς: Εξιτήριο πήρε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος χαρδιαλιάς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος χαρδιαλιάς πήρε σήμερα 18/08 εξιτήριο από το νοσοκομείο «Αγία Όλγα» όπου νοσηλευόταν, επειδή υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο.

Νίκος Χαρδαλιάς: Ικανοποιητικά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το Αγία Όλγα μετά από το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Αγία Όλγα» μετά από το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Δευτέρα (16/08), με την πορεία της υγείας του να εξελίσσεται εξαιρετικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα 18/08/2021 και ώρα 13.30, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, εξήλθε από την Καρδιολογική Κλινική μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία 48ωρών λόγω οξέως ισχαιμικού καρδιακού επεισοδίου, το οποίο αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς με αγγειοπλαστική. Έκτοτε παραμένει ασυμπτωματικός, αιμοδυναμικά σταθερός και εξέρχεται σε άριστη κατάσταση με οδηγίες για ολιγοήμερη παραμονή κατ΄οίκον».

Νωρίτερα, το Newsbomb.gr επικοινώνησε το Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του «Αγία Όλγα», Σωτήρη Πατσιλινάκο, ο οποίος μας αποκάλυψε τις τελευταίες διεργασίες, λεπτά πριν πάρει εξιτήριο ο Νίκος Χαρδαλιάς.

«Η πορεία της υγείας του εξελίχθηκε ομαλά από τη Δευτέρα, ενώ οι τελευταίες εξετάσεις αίματος στις οποίες υποβλήθηκε ήταν πολύ καλές, καθώς οι τιμές των ενζύμων, όπως τα αποκαλούμε εμείς οι γιατροί, ήταν σε πολύ καλό επίπεδο. Η κλινική εικόνα του κυρίου Χαρδαλιά είναι εξαιρετική», τόνισε ο κύριος Πατσιλινάκος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στα Βίλια: Θέμα χρόνου η ΕΔΕ για την παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία με το Ilyushin

Ρoή Ειδήσεων