ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός - Βασιλακόπουλος: Οι ανεμβολίαστοι σέρνουν τον χορό της πανδημίας - Δύσκολος Σεπτέμβριος

Κορονοϊός - Βασιλακόπουλος: Οι ανεμβολίαστοι σέρνουν τον χορό της πανδημίας - Δύσκολος Σεπτέμβριος

Για έναν δύσκολο Σεπτέμβριο έκανε λόγο ο καθηγητής Θεόδωρος Βασιλακόπουλος λόγω της μετάλλαξης «Δέλτα» και των ανεμβολίαστων

Για πανδημία ανεμβολίαστων έκανε λόγο ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατική Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, τονίζοντας ότι το στέλεχος «Δέλτα» του κορονοϊού έχει παίξει σε αυτό ενα πολύ καθοριστικό ρόλο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ, «Αυτοί που σέρνουν τον χορό, με αδιανόητα μεγάλο ποσοστό, είναι οι άνθρωποι που επέλεξαν για τους δικούς τους λόγους- δυσνόητους για μένα- να μην εμβολιαστούν»

Στη συνέχεια ο κ. Βασιλακόπουλος τόνισε ότι οι ΜΕΘ έχουν αρχίσει και πάλι να γεμίζουν παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε καλοκαιρινή περίοδο που οι υψηλές θερμοκρασίες δεν βοηθούν τυπικά τον ιό να διασπείρεται.

Μιλώντας για το επόμενο διάστημα που θα ακολουθήσει ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά «φοβάμαι τι θα συμβεί όταν επιστρέψουμε όλοι στις πόλεις μας», κάνοντας λόγο για έναν Σεπτέμβρη... δυσκολότερο από τον Αύγουστο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 798 νέες μολύνσεις στην Αττική - 281 στη Θεσσαλονίκη και 287 στη Κρήτη