ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση κοκαΐνης - Δικηγόρος 32χρονου: Δεν του ανήκει η ποσότητα που βρέθηκε - Απλώς τη μετέφερε

Υπόθεση κοκαΐνης - Δικηγόρος 32χρονου: Δεν του ανήκει η ποσότητα που βρέθηκε - Απλώς τη μετέφερε

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ανέφερε πως ο πελάτης του έχει αναλάβει πλήρως την ευθύνη και πως η ποσότητα των ναρκωτικών δεν του ανήκει.

Σάλος έχει ξεσπάσει με τη σύλληψη γνωστού μοντέλου που συμμετείχε σε ριάλιτι και του συντρόφου της, οι οποίοι πιάστηκαν με 7,8 κιλά κοκαΐνης. Ο δικηγόρος του 32χρονου συντρόφου του μοντέλου μίλησε αποκλειστικά στο «Χαμογέλα και Πάλι!».

«Ο κατηγορούμενος έχει αναλάβει την ευθύνης για τη μεταφορά αυτής της ποσότητας. Η ιδιότητα του τοξικομανούς δεν σημαίνει ότι έχουμε ισχυρισμό ότι είναι για προσωπική χρήση. Όταν εμπλέκεται κάποιος με ναρκωτικά, είναι πιο ευάλωτος, χάνει τον έλεγχό του, δημιουργείται χρέος και σε αυτά τα πλαίσια είναι δύσκολο να πει όχι, και ενεπλάκη σε μία υπόθεση που δεν θα έπρεπε να έχει εμπλακεί», είπε ο Σταύρος Γεωργόπουλος, δικηγόρος του 32χρονου.

«Η ποσότητα αυτή δεν του ανήκει και δέχτηκε να κάνει μία μεταφορά. Ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο», δήλωσε ο δικηγόρος του και πρόσθεσε ότι την παρέλαβε από κάπου αλλού, δεν την είχε προηγουμένως στην κατοχή του.

Ο κατηγορούμενος αρνείται ότι αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει από τις αρχές, ενώ το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας υποστηρίζει το αντίθετο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΘ 2021: «Αστακός» η Θεσσαλονίκη με 5.500 αστυνομικούς, ελικόπτερα και drones – Τι φοβάται η ΕΛΑΣ

11η Σεπτεμβρίου: Το χρονικό του τρόμου - Τα βίντεο που συγκλόνισαν τον πλανήτη

Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση - Η κατάθεση «κλειδί» της συμβούλου ψυχικής υγείας