ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: «Δεν μου φάνηκε περίεργη» λέει η χαρτορίχτρα της δράστριας - Αρνείται τα μάγια

Επίθεση με βιτριόλι  - Τι λέει η χαρτορίχτρα της κατηγορούμενης
Επίθεση με βιτριόλι - Τι λέει η χαρτορίχτρα της κατηγορούμενης
INTIME NEWS

Αρνείται κάθε σχέση με τη μαγεία η χαρτορίχτρα που επισκεπτόταν η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ηχητικά ντοκουμέντα όπου ακούγεται η χαρτορίχτρα να δίνει μαντζούνια και... διαβασμένη άμμο από την πυραμίδα στο Κάιρο στην 36χρονη, η 88χρονη γυναίκα αρνείται οποιαδήποτε σχέση με μάγια, υποστηρίζοντας ότι απλά της έλεγε τα χαρτιά.

«Εμένα δεν μου είπε αν της έχουνε κάνει μάγια. Δεν μου είπε τέτοια πράγματα, αν της έχουνε κάνει μάγια. Δεν μου είπε τίποτα. Απλώς ένα χαρτί είδε, της είπα και έφυγε. Τώρα παραπάνω για άμμο και για τέτοια δεν έχω υπόψιν μου. Εγώ της είπα το χαρτί και έφυγε, συμβουλές και τέτοια δεν της έδωσα, δεν με ρώτησε και η ίδια. Εμένα ούτε μαντζούνια, ούτε μανδραγόρες, ούτε τίποτα, να της πω εγώ από πού να πάει να τα πάρει», ανέφερε η γυναίκα στο Mega.

H χαρτορίχτρα από τα Μέγαρα, παραδέχεται ότι γνώριζε ότι η δράστρια της επίθεσης με βιτριόλι μαγνητοφωνούσε τις συνομιλίες τους, ενώ υποστηρίζει ότι η 36χρονη δεν της είχε αναφέρει ποτέ το όνομα της Ιωάννας. Σύμφωνα με την 88χρονη, η 36χρονη πήγαινε σ’ εκείνη για έναν άνδρα, με τον οποίο ήταν εκείνο τον καιρό ερωτευμένη.

Για την ίδια την κατηγορούμενη, η 88χρονη αναφέρει ότι της φάνηκε «νορμάλ» και ότι «δεν ήταν τρελή», ούτε περίεργη. «Το τι ήθελε να μάθει και το τι έτρεφε μέσα της, εντάξει, δεν μπορούσες να καταλάβεις. Δηλαδή να σου κάνει εντύπωση το τι λέει, το τι κάνει, αχ αυτό που είπε άρα είναι παράξενη…», ανέφερε.

Όσον αφορά στη φρικτή πράξη της 36χρονης, η χαρτορίχτρα την καταδικάζει κατηγορηματικά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι αμαρτία από τον Θεό η κοπέλα εκείνη που δεν σκοτώθηκε μία φορά αλλά δέκα και κάθε μέρα, αλλά δεν ξέρω τον λόγο και αν το έκανε έτσι που λένε ή αν το έκανε αλλιώς, αυτό θα το κοιτάξει η αστυνομία. Εγώ δεν ξέρω αν το έκανε για εκείνη, αν το έκανε για να τη σκοτώσει… Αυτά δεν μπορώ να τα ξέρω. Μάνα είμαι, παιδιά έχω, καταλαβαίνω και σου λέω ότι την Ιωάννα αν την σκότωνε, καλύτερα. Κάθε μέρα τη δολοφονεί. Εκείνη και την οικογένειά της. Αλίμονο, αλίμονο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 2.255 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 39 νεκροί σε 24 ώρες, στους 352 οι διασωληνωμένοι

Καταγγελία μητέρας 19χρονης: Η κόρη μου υπέστη σοβαρές παρενέργειες από το εμβόλιο

Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις - «Μίλησαν» κινητά και η κάμερα στο σαλόνι