ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Σπάρτη: Νεκρή σε τροχαίο 22χρονη - Είχε χάσει τη μητέρα της πριν πέντε χρόνια

Τραγωδία στη Σπάρτη: Νεκρή σε τροχαίο 22χρονη - Είχε χάσει τη μητέρα της πριν πέντε χρόνια
INTIME

Tραγικό δυστύχημα στην Εθνική οδό μεταξύ Κροκεών και Σκάλας, στοίχισε τη ζωή στην 22χρονη Σεβαστή (Σέβη) Κατέχου, συγκλονίζοντας τη λακωνική κοινωνία.

Βυθισμένη στο πένθος και ακόμα σοκαρισμένη από όσα διαδραματίστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 18/9, η οικογένεια της άτυχης κοπέλας αναζητά απαντήσεις και την πλήρη αλήθεια για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες η αγαπημένη τους Σέβη «έφυγε» τόσο αναπάντεχα από κοντά τους.

Οι οικείοι της κοπέλας επιθυμούν μια τεκμηριωμένη πραγματογνωμοσύνη που θα ρίξει «φως» στην υπόθεση, καθώς παραμένουν θολά αρκετά σημεία της αλληλουχίας των στιγμών που οδήγησαν μια πανέμορφη κοπέλα, γεμάτη ζωντάνια και αγάπη για τη ζωή, να ξεψυχήσει στην άσφαλτο.

Από την πρώτη στιγμή, ο θείος της εκλιπούσας, κ. Γιώργος Μπατσάκης, όρισε τεχνικό σύμβουλο τον κ. Αναστάσιο Δέδε, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του ξεκίνησε τη διερεύνηση των αιτιών και των παραγόντων του συγκεκριμένου τροχαίου ώστε να καταλήξει σε ένα τελικό πόρισμα. Ο Αν. Δέδες είναι προσκεκλημένος στην εκπομπή «Τ-Live» της Τατιάνας Στεφανίδου στη συχνότητα του Alpha, σήμερα Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 2:50΄ μμ, όπου θα αναφερθεί στο μοιραίο δυστύχημα, τις αρχικές εκτιμήσεις του για τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο, αλλά και τις κινήσεις στις οποίες έχει προβεί η οικογένεια της άτυχης Σέβης.

Πηγή: lakonikos

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στη Ρόδο: Νέες αποκαλύψεις για τον γυναικοκτόνο - «Τις τελευταίες μέρες τον φοβόταν πολύ»

ΕΝΦΙΑ 2021: Εδώ θα βρείτε τα εκκαθαριστικά σας - Τέλος το Taxisnet

Ρόδος: Ο 40χρονος είχε δικογραφίες σε βάρος του για απειλές και βία σε βάρος συντρόφων του