ΕΛΛΑΔΑ

Κυπαρισσία: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 39χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της Μόνικα

Δολοφονία Μόνικα Γκιούς Κυπαρισσία
Ο 39χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα (4/10).
tharrosnews

Λίγα λεπτά μετά τις 10:30 το πρωί της Παρασκευής έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας ο 39χρονος Ρουμάνος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 42χρονης Μόνικα Γκιούς.

Ο 39χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα (4/10). Ο 39χρονος που είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 42χρονης Μόνικα Γκιούς, η οποία βρέθηκε τσιμεντωμένη στον κήπο του σπιτιού τους στην Κυπαρισσία φαίνεται ότι από το τέλος Αυγούστου βρισκόταν στην Ολλανδία.

Φέρεται να υποστηρίζει ότι αγαπούσε τη Μόνικα Γκιούς, δεν τη σκότωσε και δεν την τσιμέντωσε αυτός και λέει ότι όχι μόνο θα θέσει εαυτόν στη διάθεση της ελληνικής δικαιοσύνης αλλά θα βοηθήσει την Αστυνομία να βρει τον πραγματικό δολοφόνο.

Υπενθυμίζεται πως μετά τον εντοπισμό του πτώματος της 42χρονης, είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης κατά του 39χρονου.

Η 42χρονη εξαφανίσθηκε μυστηριωδώς το Φεβρουάριο και αφού μέχρι τον Ιούνιο δεν είχε δώσει σημεία ζωής, κινητοποιήθηκαν συγγενείς της που δήλωσαν και επίσημα την εξαφάνιση.

Η γυναίκα, μητέρα 3 παιδιών, ζούσε επί 20 χρόνια στην Κυπαρισσία και τα τελευταία δύο συζούσε με τον 39χρονο ομοεθνή της, ο οποίος όμως, σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών, αλλά και κατοίκων της πόλης, την κακοποιούσε και πολλές φορές η γυναίκα είχε καταλήξει στο νοσοκομείο της πόλης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Επίθεση σκύλου σε 4χρονο κοριτσάκι - Την δάγκωσε στο πρόσωπο

«Βόμβα» από την ανιψιά του Μίκη Θεοδωράκη: «Ξέραμε για τον Νίκο» (vid)

Ζωή Παπαδοπούλου: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια - Προχώρησε σε αναγκαστική διακοπή κύησης