ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Μια «ανάσα» το 100% της πληρότητας των ΜΕΘ - Δεν πρέπει να ξεφύγει η κατάσταση

Θεσσαλονίκη: Μια «ανάσα» το 100% της πληρότητας των ΜΕΘ - Δεν πρέπει να ξεφύγει η κατάσταση
Intime News

Πρόταση να μην γίνει παρουσία κόσμου η παρέλαση στην Θεσσαλονίκη, λόγω της μεγάλης πληρότητας που υπάρχει στις ΜΕΘ της πόλης

Την ανάγκη να ανακτηθεί ο έλεγχος που τείνει να χαθεί στη Θεσσαλονίκη, τόνισε ο καθηγητής Στέλιος Λουκίδης, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να υπάρχει συνωστισμός σε συναυλίες την ώρα που η συμπρωτεύουσα βρίσκεται μια «ανάσα» από το 100% στην πληρότητα των ΜΕΘ.

Μιλώντας στην ΕΡΤ το πρωί της δευτέρας, ανέφερε ότι οι παρελάσεις θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς παρουσία κόσμου.

«Πρέπει να γίνει πολύ στενή επιδημιολογική επιτήρηση της Βόρειας Ελλάδας, όχι για να κλείσει η περιοχή αλλά για να μη χαθεί ο έλεγχος», ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή «Από τις 6», ο πρόεδρος της ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Ο κ. Λουκίδης υπενθύμισε ότι πέρυσι στη Θεσσαλονίκη χάθηκε ο έλεγχος εντός δέκα ημερών. «Γενικότερα πέρυσι ήμασταν καλύτερα χωρίς τη μετάλλαξη Δ, ενώ φέτος η κόπωση ξεπερνάει το φόβο».

Η Αττική και η Θεσσαλονίκη έχουν ίδιο αριθμό περιστατικών, ενώ μιλάμε για τετραήμερο, με τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου και της 28ης Οκτωβρίου και σας το λέω εγώ που είμαι Θεσσαλονικιός ότι εκεί είναι πολύ μεγάλη γιορτή, είπε ο κ. Λουκίδης υπενθυμίζοντας ότι η εμβολιαστική κάλυψη είναι κάτω από το 50%.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου: Θα γίνει κανονικά λέει ο Βορίδης – Κυρίαρχο μέτρο η σύσταση για μάσκα

GNTM 4: Αγνώριστος ο Θοδωρής Τσαρούχας – Δείτε τον χωρίς μούσι και με κοντό μαλλί (pics)

Θα νικούσε στο GNTM: Η 18χρονη που χάζεψε τους πάντες στο «The Voice» (Vid)