ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη για βιτριόλι: «Η Ιωάννα δεν ασχολείται πλέον με την Έφη, ό,τι και να πει δεν πείθει κανέναν»

Δίκη για βιτριόλι: «Η Ιωάννα δεν ασχολείται πλέον με την Έφη, ό,τι και να πει δεν πείθει κανέναν»
INTIME

Δίκη για βιτριόλι: Συνεχίστηκε σήμερα η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου - Ο Απόστολος Λύτρας, περιέγραψε στο Newsbomb.gr, τις μαρτυρίες γιατρών.

Στο δικαστήριο ακούστηκαν οι μαρτυρίες γιατρών, σήμερα Τρίτη 5 Οκτωβρίου, ενώ ξανά εμφανίστηκε η κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα, όπως έγινε την Πέμπτη (30/09).

Η Ιωάννα, ήρθε ξανά αντιμέτωπη με τη γυναίκα που της προκάλεσε σοβαρά προβλήματα υγείας μετά την επίθεση με το βιτριόλι.

Ο κ. Λύτρας, δικηγόρος της Ιωάννας, μιλώντας στο Newsbomb.gr, δήλωσε, «η σημερινή μέρα ήταν μέρα που εξετάστηκαν οι άνθρωποι οι οποίοι περιέθαλψαν την Ιωάννα. Ξεκίνησε η γιατρός της, κυριά Καλοφώνη και εν συνέχεια ο ιατροδικαστής και ο καθηγητής πανεπιστήμιου. Αυτό που ανέφεραν οι γιατροί και είναι συγκλονιστικό είναι ότι με βάση τα ευρύτατα που υπάρχουν από τη δικογραφία η κατηγορούμενη έκανε "μετάγγιση" του θειικού οξέος δύσμοιρε δύο συσκευασίες και τις ένωσε σε μία, η οποία είχε πολύ μεγάλο στόμιο (στην αγορά πωλείται με μικρό στόμιο) γι αυτό και πέτυχε με μια μόνο ρίψη το συγκεκριμένο έγκλημα».

Ενώ συνέχισε λέγοντας πως, «ήταν ξεκάθαροι όλοι ότι το βιτριόλι σκοτώνει σε αυτή την ποσότητα και αυτή την πυκνότητα και μάλιστα χαρακτηριστικά είπαν όλοι ότι η Ιωάννα ήταν πάρα πολύ τυχερή γιατί κατάφερε και πήγε στο φαρμακείο οπού ξεπλύθηκε αμέσως με νερό και μπόρεσε και πήγε στο νοσοκομείο. Διαφορετικά, είπαν όλοι οι γιατροί και ο γιατρός που την περιέθαλψε στο metropolitan ότι οι πιθανότητες ήταν να μην ζήσει».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Τσουμάνης: Αυτοκτονία λένε από την ΕΛΑΣ – Έβαλε tire up στον λαιμό του και το έσφιξε

Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία διαρκείας - Ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» τα ισχυρά φαινόμενα

Στο νοσοκομείο η Αθηνά Οικονομάκου – Το μήνυμά της