ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ NEWSBOMB.GR

ΕΛΛΑΔΑ

28η Οκτωβρίου: Κανονικά οι παρελάσεις – Τι θα ανακοινώσει το υπουργείο Εσωτερικών

28η Οκτωβρίου: Κανονικά οι παρελάσεις – Τι θα ανακοινώσει το υπουργείο Εσωτερικών
Τον τρόπο και την έκτασή τους θα τα καθορίσουν οι περιφερειάρχες βάσει της επιδημιολογικής εικόνας της κάθε περιοχές.
INTIME

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr τις επόμενες ημέρες το υπουργείο Εσωτερικών θα εκδώσει ανακοίνωση για τη διενέργεια των παρελάσεων, στην οποία θα αναφέρεται πως τον τρόπο και την έκτασή τους θα τα καθορίσουν οι περιφερειάρχες βάσει της επιδημιολογικής εικόνας της κάθε περιοχές.

Κυβερνητικός αξιωματούχος ανέφερε στο Newsbomb.gr πως η κυβέρνηση έχει αποφασίσει οι εμβολιασμένοι να επιστρέψουν στην κανονική τους ζωή γι’ αυτό το λόγο και αποφάσισε να τους δώσει νέες ελευθερίες που αφορούν στην εστίαση και στη διασκέδαση ακόμα και στις «κόκκινες» περιοχές. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ρυθμός εμβολιασμού παραμένει περιορισμένος, ωστόσο είναι θετικό πως καταγράφεται ενδιαφέρον από τις νεαρές ηλικίες.

Εν τω μεταξύ η κυβέρνηση συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό το μεταρρυθμιστικό της έργο και τις προσεχείς εβδομάδες θα κατατεθούν στη Βουλή νομοσχέδια για τις λαϊκές αγορές και το υπαίθριο εμπόριο.

Εντός της εβδομάδας θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο για την πολιτική δικαιοσύνη, βάσει του οποίου θεσπίζονται σε μόνιμη βάση ρυθμίσεις που εφαρμόστηκαν για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της αναστολής λειτουργίας των δικαστηρίων, λόγω της πανδημίας, όπως η δυνατότητα κοινής δήλωσης παράστασης σε υποθέσεις που η προφορική διαδικασία είναι υποχρεωτική, η δυνατότητα λήψης ένορκης βεβαίωσης από δικηγόρο και ο οίκοθεν επαναπροσδιορισμός εκκρεμών υποθέσεων από το δικαστήριο σε περίπτωση ματαίωσης των υποθέσεων αυτών για λόγους ανωτέρας βίας. Επίσης ενισχύεται ο ρόλος των ηλεκτρονικών μέσων στη διενέργεια διαδικαστικών πράξεων ενώπιον των δικαστηρίων, ώστε να εξοικονομείται χρόνος και δαπάνη υπέρ των πολιτών και του κράτους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ξανά σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα – Νέος κίνδυνος για πλημμύρες

Γλυκά Νερά: Ηχητικό ντοκουμέντο - Το τηλεφώνημα του πιλότου στην Αστυνομία, «Βοήθεια, ασθενοφόρο»

Σαρωνίδα: Αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής που έπεσε θύμα διάρρηξης στη μονοκατοικία του