ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Ακόμα στην Ποσειδώνος το λεωφορείο που «βούλιαξε» - Η απάντηση της ΟΣΥ

Λεωφορείο Κακοκαιρία Μπάλλος
Βουλιαγμένο ακόμα το λεωφορείο της ΟΣΥ
Σπύρος Μελισσάρης

Στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος της γέφυρας «Σταύρος Νιάρχος» βρισκόταν μέχρι το πρωί της Παρασκευής το λεωφορείο που «βούλιαξε» την Πέμπτη

Φωτογραφίες/Βίντεο: Σπύρος Μελισσάρης

Ακινητοποιημένο και καλυμμένο από τα νερά ήταν το πρωί της Παρασκευής το λεωφορείο της ΟΣΥ που «βούλιαξε» στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος το μεσημέρι της Πέμπτης στο ύψος του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Δείτε το βίντεο με το λεωφορείο

Σύμφωνα με την διοίκηση της ΟΣΥ το περιστατικό έγινε στις 14:45 της Πέμπτης, στη γέφυρα της παλιάς παραλιακής στο ρεύμα προς Πειραιά (στο ύψος του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος") και ενώ το όχημα εκτελούσε κανονικά το δρομολόγιό του, εφόσον δεν υπήρχε απαγόρευση διέλευσης, μέσα σε λίγα λεπτά μεγάλος όγκος υδάτων από τα παρακείμενα έργα άρχισε να πλημμυρίζει τη γέφυρα με αποτέλεσμα τη διακοπή λειτουργίας του κινητήρα του οχήματος. Άμεσα και με ψυχραιμία, ο οδηγός αποβίβασε τους επιβάτες και ενημέρωσε την Πυροσβεστική, καθώς και την αρμόδια υπηρεσία της Εταιρείας.

Το βίντεο από τον απεγκλωβισμό των επιβατών του λεωφορείου

Επισημαίνουμε, συνεχίζει η ανακοίνωση της εταιρείας, ότι η ΟΣΥ Α.Ε. διαθέτει Σύστημα Παρακολούθησης των Οχημάτων, προκειμένου να μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ υπάρχουν συγκεκριμένες Οδηγίες μέσω Τηλεματικής σε περιπτώσεις έκτακτων περιστατικών καθώς και για την οδηγική συμπεριφορά σε ακραία καιρικά φαινόμενα, τις οποίες και ακολούθησε επιτυχώς ο εν λόγω οδηγός. Επιπλέον, οι οδηγίες αυτές εξειδικεύτηκαν περαιτέρω λόγω της αναμενόμενης κακοκαιρίας

Βασική προτεραιότητα της εταιρείας ήταν και είναι η ασφαλής μεταφορά του επιβατικού κοινού, σημειώνει η ανακοίνωση της ΟΣΥ και καταλήγει: «Οι κακοπροαίρετες αναφορές δεν προσφέρουν καμιά υπηρεσία στους πολίτες, ούτε και στους εργαζόμενους, οι οποίοι προσπαθούν σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους με επαγγελματισμό και ευθύνη».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG: Η κακοκαιρία «Μπάλλος» σαρώνει τη χώρα για δεύτερη ημέρα

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Εντοπίστηκαν κομμάτια από το αυτοκίνητο του 69χρονου βοσκού στα Μεσοχώρια

Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο στην Πύργου-Πατρών που έκοψε το νήμα της ζωής σε μία 26χρονη έγκυο