ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Τρίτη (26/10)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τρίτη (26/10)

Ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά, η θλίψη στο πανελλήνιο και τον πολιτικό κόσμο, η αξιοπρέπεια με την οποία αντιμετώπισε την περιπέτεια της υγείας της όλα τα προηγούμενα χρόνια μονοπωλούν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τρίτη (26/10).

Στα πρωτοσέλιδα η αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού που καταγράφηκε χθες, Δεύτερα, σε συνδυασμό με τις εικόνες συνωστισμού που καταγράφηκαν στη Θεσσαλονίκη καθώς ξεκίνησαν οι εορτασμοί στην πόλη για του Αγίου Δημητρίου και την επέτειο του «ΟΧΙ» της 28ης Οκτωβρίου.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για την υπόθεση με την αστυνομική καταδίωξη που κατέληξε με έναν 20χρονο Ρομά νεκρό από αστυνομικά πυρά με τα στοιχεία της δικογραφίας να ρίχνουν ολοένα και περισσότερο φως στην υπόθεση.

«Χτυπήματα» στα πρωτοσέλιδα και για τη νέα κωλοτούμπα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος προχώρησε σε μια μεγαλοπρεπή αναδίπλωση παίρνοντας πίσω τις απειλές του για απέλαση 10 πρεσβευτών με αφορμή το αίτημά τους για την αποφυλάκιση του κρατούμενου Οσμάν Καβαλά.

Στα πρωτοσέλιδα και η πρεμιέρα του Δακτυλίου για την κίνηση των αυτοκινήτων στο κέντρο της Αθήνας που συνοδεύτηκε από μεγάλο μποτιλιάρισμα στους δρόμους και τις λεωφόρους πέριξ του κέντρου της πρωτεύουσας.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τρίτη (26/10)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέραμα: Τι αποκαλύπτει η δικογραφία - Το μυστήριο με το Skoda - «Νομίζαμε ότι είναι της Ασφάλειας»

Μέγαρα: Τέσσερις τραυματίες αστυνομικοί σε επεισόδια με Ρομά – Δέχθηκαν σκάγια και πέτρες

Η άθλια ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά