ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Χτυπούσε τον γιο του με σκουπόξυλο γιατί δεν ήθελε να κάνει μπάνιο

Βόλος: Χτυπούσε τον γιο του με σκουπόξυλο γιατί δεν ήθελε να κάνει μπάνιο
Ο 53χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι ο γιος του είχε το σκουπόξυλο στην πλάτη, γιατί πάσχει από κύρτωση και αρνήθηκε ότι τον χτύπησε.
ΙΝΤΙΜΕ

Ακόμα δύο περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας στον Βόλο – Σοκάρουν οι περιγραφές

Καθημερινό σχεδόν φαινόμενο έχει γίνει η ενδοοικογενειακή βία και την Κυριακή δύο άνδρες συνελήφθησαν από την Αστυνομία στον Βόλο. Πρόκειται για έναν 40χρονο, που κλωτσούσε τη σύζυγό του στην κοιλιά, μπροστά στο ανήλικο παιδί τους και έναν 53χρονο που χτυπούσε τον ανήλικο γιο του με σκουπόξυλο στην πλάτη, διότι δεν ήθελε να κάνει μπάνιο!

Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και πήραν αναβολή για να δικαστούν αύριο Τετάρτη και αφέθηκαν ελεύθεροι, με τον όρο ότι θα μείνουν εκτός των σπιτιών που βρίσκονται τα θύματά τους και δεν θα έρθουν σε επαφή με τη σύζυγο και το παιδί, αντίστοιχα.

Στην πρώτη περίπτωση ο 40χρονος άνδρας, φέρεται να κλώτσησε τη σύζυγό του στην κοιλιά μπροστά στο ανήλικο παιδί τους και του ασκήθηκε δίωξη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατά συρροή, απειλή και εξύβριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία και υποστήριξε ότι η σύζυγός του φωνάζει και τον κατήγγειλε, γιατί αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα.
Στη δεύτερη περίπτωση, ο 53χρονος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη σε βάρος του 14χρονου γιου του και απειλή κατά της συζύγου του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος άρχισε να χτυπάει στην πλάτη με σκουπόξυλο το ανήλικο παιδί, γιατί αρνήθηκε να πάει για μπάνιο, ενώ απειλούσε τη σύζυγό του ότι θα την κλείσει σε ψυχιατρείο. Ο 53χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι ο γιος του είχε το σκουπόξυλο στην πλάτη, γιατί πάσχει από κύρτωση και αρνήθηκε ότι τον χτύπησε. Οι δύο κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία και θα δικαστούν αύριο Τετάρτη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Tραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή η ποδηλάτισσα που παρασύρθηκε από φορτηγό

Δανάη Μπάρκα: Το πρώτο μήνυμα μετά το «χοντρή παρουσιάστρια» του Τάσου Ξιαρχό (photo)

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη δίκη για το βιτριόλι (pics)

Τάσος Ξιαρχό: Η απόπειρα αυτοκτονίας, τα «πισω-μπρος» στο Instagram και η «αμνησία»