ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στο Βόλο: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στην 75χρονη (pics)

Κηδεία Βόλος
Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στην 75χρονη
thenewspaper

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε το πρωί της Τρίτης από τον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου στο Βόλο, η κηδεία της 75χρονης, που κατακρεουργήθηκε από τον βαφτισιμιό της, την περασμένη Πέμπτη, στο σπίτι της στην περιοχή Καζανάκι Νέας Ιωνίας, για ποσό 2.000 ευρώ.

Η γυναίκα ετάφη δίπλα από τον τάφο του γιου της, Νίκου, που έφυγε από τη ζωή πριν από 1,5 χρόνο. Ο δεύτερος γιος της, ο Γιάννης, δεν άντεχε συναισθηματικά να παραβρεθεί στην κηδεία. Ζήτησε από συγγενικά του πρόσωπα να τον βοηθήσουν να επισκεφτεί τη μητέρα του στο Κοιμητήριο μόνος, μετά την εξόδιο ακολουθία, όπως μεταδίδει το taxydromos.

Ξαδέρφες της 75χρονης έλεγαν συντετριμμένες για την άτυχη γυναίκα έλεγαν ότι πλήρωσε με τη ζωή της την καλοσύνη, ενώ η αδερφή του θύματος, Σούλα, ξέσπασε και σχολιάζοντας το άγριο φονικό είπε για τον δράστη: «Ήταν ένα τέρας». Ο δικηγόρος της οικογένειας σε δηλώσεις του μετά το πέρας της κηδείας, είπε ότι του ανέθεσε η οικογένεια της θανούσας να ασκήσει παράστασης πολιτικής αγωγής. «Θέλουμε την παραδειγματική τιμωρία του δράστη», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε φωτογραφίες:

Τι είπε στον ανακριτή ο 39χρονος

Προθεσμία ζήτησε και έλαβε μέχρι την Πέμπτη ο 39χρονος που σκότωσε με 42 μαχαιριές της νονά του την Πέμπτη στον Βόλο. Ο 39χρονος παραδόθηκε χθες το βράδυ και σήμερα λίγο μετα τις 08:00 πέρασε το κατώφλι των δικαστηρίων.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπέρασπισης, ο 39χρονος πήγε στο σπίτι του θύματος, καθώς του ζήτησε να της μεταφέρει κάποια πράγματα και όταν της ζήτησε τα 2.000 ευρώ που είχε χάσει τζογάροντας, η 75χρονη αρνήθηκε και ξεκίνησε καυγάς μεταξύ των δύο. Στη συνέχεια ο 39χρονος δολοφόνησε τη νονά του με 42 μαχαιριές.

O 39χρονος ανέφερε ότι ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης.

Με πληροφορίες από: taxydromos, thenewspaper

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Έρχονται αλλαγές στον τρόπο που ψωνίζουμε στα σούπερ μάρκετ

Σεμίνα Διγενή: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της για τον Φιλιππίδη

Δίκυκλα από 100 ευρώ: Πώς θα τα αποκτήσετε - Δείτε όλη τη λίστα με τα οχήματα και τις τιμές