ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από το φονικό σε μίνι μάρκετ - Η μάχη του δράστη με το θύμα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από το φονικό σε μίνι μάρκετ - Η μάχη του δράστη με το θύμα
INTIME NEWS

Συγκλονιστικό βίντεο από το φονικό που σημειώθηκε σε ψιλικατζίδικο, στην Τούμπα.

Το βίντεο έφερε στο φως της δημοσιότητας το STAR. Όπως θα δείτε στο βίντεο, ο 27χρονος ληστής, φορώντας μαύρα ρούχα, μπουφάν με κουκούλα και χειρουργική μάσκα. Ο δράστης μπήκε στο ψιλικατζίδικο κρατώντας στα χέρια του ένα στρώμα αφρολέξ και αφού το άφησε στο πάτωμα με μία ξαφνική κίνηση σημάδεψε με το όπλο το θύμα του.

Ο 44χρονος Μάριος ήταν ανυποψίαστος, ωστόσο μόλις είδε το όπλο σήκωσε τα χέρια ψηλά σαν να προσπαθούσε να ηρεμήσει τον δράστη.

Δευτερόλεπτα αργότερα, ο αδίστακτος δράστης κρατώντας όπλο αδειάζει το ταμείο, ενώ έχει την πληροφορία πως υπάρχουν και άλλα λεφτά και αρχίζει να ρωτά επίμονα τον υπάλληλο.

Τότε ο Μάριος επιχειρεί να αφοπλίσει δύο φορές τον δράστη. Στην προσπάθειά του να του πάρει το όπλο, αρχίζει και παλεύει σώμα με σώμα με τον δράστη.

Ο κακοποιός τού έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Το χρονικό της τραγωδίας

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (6/11), διερχόμενος πολίτης από κατάστημα ψιλικών στην περιοχή της Τούμπας, εντόπισε τραυματισμένο τον 44χρονο υπάλληλο της επιχείρησης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, άγνωστος άντρας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε στο προαναφερόμενο κατάστημα, όπου με απειλή όπλου αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Κατά την αντίδραση του 44χρονου, ο δράστης του κατάφερε χτυπήματα στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο 44χρονος άντρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου, αρχικά, διαπιστώθηκαν κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις, ενώ λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γνωστός ράπερ μαχαίρωσε πατέρα τριών παιδιών σε μαγαζί στη Λένορμαν

Σεμίνα Διγενή: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της για τον Φιλιππίδη

Καιρός - Αρναούτογλου: Ψυχρή μάζα επηρεάζει τη χώρα μας το επόμενο 48ωρο - Πέφτει η θερμοκρασία