ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Έντονη αγωνία για την αύξηση των θανάτων – Όλα τα δεδομένα στο Infographic του Newsbomb

Κρούσματα 29 Νοεμβρίου Infographic
Τα επιδημιολογικά δεδομένα για τη χώρα, στο Infographic του Newsbomb.gr
Newsbomb.gr

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Έντονη η αγωνία για τη ραγδαία αύξηση θανάτων και διασωληνωμένων την ώρα που ακόμα υπάρχει αναμονή για τις επιπτώσεις της μετάλλαξης Όμικρον. Όλα τα δεδομένα στο infographic του Newsbomb.gr.

Για ακόμα μια ημέρα κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου, ανακοινώθηκε τριψήφιος αριθμός θανάτων λόγω κορονοϊού σε ένα 24ωρο, με τα δεδομένα να προκαλούν θλίψη αλλά και έντονο προβληματισμό για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα, ειδικότερα όσο πλησιάζουν και οι ημέρες των γιορτών. Τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ ανέρχονται σε 6.677 το τελευταίο 24ωρο, ενώ μεγάλη είναι η ανησυχία και για τις αντοχές του ΕΣΥ, καθώς οι διασωληνωμένοι έφτασαν στους 657.

Η διασπορά του κορονοϊού στη χώρα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, με την Αττική και τη Θεσσαλονίκη να καταγράφουν καθημερινά τετραψήφιους αριθμούς κρουσμάτων, και πολλές περιοχές – ιδίως στη Βόρεια Ελλάδα – να έχουν τριψήφιο αριθμό μολύνσεων.

Όλα αυτά, τη στιγμή που η επιστημονική κοινότητα είναι μπροστά στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται μετά την εμφάνιση της μετάλλαξης Όμικρον. Τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για υπερμετάδοση, με τον ΠΟΥ να την έχει χαρακτηρίσει ως «παραλλαγή ανησυχίας»…

Δείτε το infographic του Newsbomb.gr

κρουσματα infographic 29 νοεμβριου
Τα επιδημιολογικά δεδομένα στην Ελλάδα στις 29 Νοεμβρίου 2021.Newsbomb.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Στη ΜΕΘ η 38χρονη κόρη πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Βασίλη Μπισμπίκη – Η αντίδραση του ηθοποιού (vid)

Κρούσματα σήμερα: 6.677 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 104 θάνατοι και 657 διασωληνωμένοι