ΕΛΛΑΔΑ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Βγήκε σαν… κύριος από το σπίτι του – Πάει να παραδοθεί

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Βγήκε σαν… κύριος από το σπίτι του – Πάει να παραδοθεί
Προς... παράδοση στην Αστυνομία ο Στάθης Παναγιωτόπουλος
thes.gr

Ραγδαίες εξελίξεις με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - Τον αναζητούσαν και τελικά ήταν... σπίτι του!

Την ώρα που όλοι νομίζουν ότι η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, εκείνος όχι μόνο ήταν σπίτι του, αλλά λίγο μετά τις 14:30 βγήκε, πήρε το αυτοκίνητό του και έφυγε.

Ωστόσο, πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν στο Newsbomb.gr πως πίσω από τον παρουσιαστή ακολουθεί περιπολικό, με τον ίδιο βεβαίως να μην φοράει χειροπέδες.

Προφανώς πηγαίνει στο τμήμα να παραδοθεί, ενώ η σύλληψη δεν έχει πραγματοποιηθεί.

Ξεσπά πρώην συνεργάτης του στο Πρωινό: «Είναι άρρωστος! Ξεφτιλισμένος!»

Ο Θοδωρής Μαυρόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «4 χρόνια τον ήξερα τον Στάθη πάνω στη δουλειά. Το 2011 μέχρι το 2014. Γενικά ήταν διαχυτικός με τις κοπέλες που έρχονταν στα event μας. Φυσικά το επέτρεπαν κι αυτές, δεν ήταν δηλαδή ότι γινόταν μπάστακας. Πήγαιναν αυτές να βγουν καμιά φωτογραφία και τις ρωτούσε «που είστε εσείς, από πού είστε εσείς», τέτοιο στυλ, οικειότητα ας πούμε. Δηλαδή η διαχυτικότητα, αν τον βοηθάει και το κομμάτι του χιούμορ, φυσιολογικό δεν είναι, στο να πλησιάσει κάποιος και να τον πλησιάσεις κι εσύ. Ο Στάθης δεν έδειχνε τίποτα από όλα αυτά»!

Και υπογράμμισε ο πρώην συνεργάτης του: «Αν έπεφτε κάτι στην αντίληψή μου, να ξέρεις ότι θα ήμουν ο πρώτος που θα τον έδινε στεγνά. Έτυχε ας πούμε μία φίλη μου να μου λέει «ξέρεις είναι πολύ γλίτσας, πάρε τον από εδώ πέρα».

Γιατί από τη στιγμή που το έκανε, το ξανάκανε και το ξανάκανε, ο άνθρωπος είναι άρρωστος. Θα του έλεγα ότι είναι ξεφτιλισμένος και καλά να πάθεις ό,τι κι αν σου γίνει. Δηλαδή καλά να πάθεις. Άνθρωποι που κάνουν τέτοια πράγματα, τους αξίζει να έχουν τέτοιες αντιμετωπίσεις και τέτοιες αντιδράσεις από τον κόσμο. Το χειρότερο που μπορεί να γίνει γι’ αυτόν είναι ότι δε θα μπορεί να κυκλοφορήσει έξω, είναι το μόνο σίγουρο»!

Εννέα βίντεο παραμένουν αναρτημένα

Το πρωί της Τετάρτης, ο δικηγόρος ενός εκ των θυμάτων, ο Απόστολος Λύτρας μίλησε στην ΕΡΤ . Σύμφωνα με τον δικηγόρο, αργά το βράδυ της Τρίτης υποβλήθηκε μήνυση κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

«Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο», δήλωσε ο δικηγόρος νωρίτερα στον ΑΝΤ1.

Πρόκειται για υλικό από προσωπικές στιγμές με ερωτικές συντρόφους του, που προσφέρεται σε «κοινή θέα», εν αγνοία τους.

«Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία», προσέθεσε ο δικηγόρος.

Όπως είπε ο Απόστολος Λύτρας, «αυτός ο τύπος έχει θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας, διότι δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες».

«Σε ότι αφορά τα θύματα και την “έλξη” για εκείνον, προφανώς έχει παίξει ρόλο η τηλεόραση και η δημοσιότητα του. Έχει εκμεταλλευθεί αυτό που του προσφέρει η αναγνωρισιμότητα του, για να συνάψει τις επαφές» προσέθεσε.

Όπως διευκρίνισε, μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.00 ευρώ μιλάμε για κακούργημα».

Σημείωσε μάλιστα πως «το αδίκημα είναι Αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της», συμπλήρωσε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πρόταση-βόμβα Σαρηγιάννη για γενικό lockdown – Στέλνει την έκθεσή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Μετάλλαξη Όμικρον: Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη - Εντοπίστηκε στα λύματα το νέο στέλεχος

Σάκης Τανιμανίδης: Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο παρουσιαστής - Τι συνέβη