ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη εικόνα από τα κρατητήρια – Στο μικροσκόπιο κινητό και υπολογιστής

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη εικόνα από τα κρατητήρια – Στο μικροσκόπιο κινητό και υπολογιστής
Ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Παραδέχτηκε την ανάρτηση του βίντεο με την πρώην σύντροφό του, ωστόσο επισημαίνει πως ο ίδιος το είχε «κατεβάσει» το 2019.

Το δεύτερο 24ωρο στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης διανύει ο γνωστός παρουσιαστής κ. Στάθης Παναγιωτόπουλος, έπειτα από την καταγγελία της πρώην συντρόφου του για δημοσίευση πορνογραφικού υλικού με προσωπικές τους στιγμές και τη σύλληψή του το απόγευμα της Τετάρτης 22/12.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παναγιωτόπουλος δηλώνει μετανιωμένος και φέρεται να είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο ίδιος φέρεται να είπε πως όντως ανήρτησε το βίντεο με πρώην σύντροφό του το 2019, ωστόσο, τόνισε πως το είχε «κατεβάσει». «Κάποιος το είχε αποθηκεύσει και το "ανέβασε" ξανά στο Διαδίκτυο», φέρεται να υποστήριξε ο παρουσιαστής.

Ο παρουσιαστής κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου» σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του και αναγνωρίζει ότι πρόκειται για τεράστιο λάθος, ωστόσο ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με τις αναδημοσιεύσεις των βίντεο.

Η εικόνα του Στάθη Παναγιωτόπουλου μέσα από τα κρατητήρια:

«Έχω δυο νέα video στην κατοχή μου», δηλώνει ο Απόστολος Λύτρας

Δύο νέα ροζ βίντεο με δύο άλλες κοπέλες έχει στην κατοχή του ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, όπως αποκάλυψε μιλώντας στον ALPHA.

«Έχω στην κατοχή μου ήδη δύο καινούρια βίντεο -έφτασαν ανώνυμα στο e-mail μου- για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, που σημαίνει ότι κι άλλες κοπέλες μπαίνουν στη διαδικασία να δουν τι μπορούν να κάνουν. Και μάλιστα στη μια περίπτωση φαίνεται το πρόσωπο της κοπέλας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας.

Ερωτηθείς γιατί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορήθηκε για κακούργημα, ο δικηγόρος εξηγεί ότι ο εισαγγελέας εφάρμοσε την παράγραφο 4 του σχετικού νόμου, που προβλέπει ότι αν ο υπαίτιος βλάψει ηθικά το θύμα ή έχει οικονομικό όφελος τιμωρείται με 10 χρόνια, άρα είναι κακούργημα.

Τέλος, ο Απόστολος Λύτρας τόνισε ότι δεν ευσταθεί ο ισχυρισμός του δικηγόρου του Στάθη Παναγιωτόπουλου ότι έχει κατεβάσει τα βίντεο και ότι μπορεί να τα δει κανείς σε προφίλ του στο διαδίκτυο.

Χριστούγεννα στο κρατητήριο για τον παρουσιαστή - Απολογείται τη Δευτέρα

Χριστούγεννα στο κρατητήριο θα κάνει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος καθώς πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου οπότε και θα παραμείνει στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί πως νωρίτερα ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του , στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα grtimes.gr ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση ,με σκοπό βλάβης αλλού».

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οδήγησαν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στον εισαγγελέα περίπου στη 1 μετά το το μεσημέρι εισερχόμενοι από την πλαϊνή πόρτα του γκαράζ για να αποφύγουν τις τηλεοπτικές κάμερες που ανέμεναν την άφιξη του συλληφθέντα.

Πώς πέρασε το βράδυ στο κρατητήριο

Στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης πέρασε το χθεσινό βράδυ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος παραδόθηκε αυτοβούλως στις Αρχές το μεσημέρι της Τετάρτης, με δεδομένο ότι ήταν θέμα χρόνου η σύλληψή του.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του παρουσιαστή και μουσικού παραγωγού ξεκίνησε, έπειτα από την προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της δεύτερης γυναίκας που τον καταγγέλλει για δημοσίευση στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, χωρίς τη συγκατάθεσή της. Η γυναίκα προσέφυγε την Πέμπτη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου οι αστυνομικοί της έδειξαν βίντεο, στα οποία και αναγνώρισε τον εαυτό της, γεγονός που σήμανε και την αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του παρουσιαστή και μουσικού παραγωγού.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παρουσιάστηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συνοδεία του δικηγόρου του. Εκεί, πραγματοποιήθηκε η σύλληψή του και ελήφθησαν δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ είχε μία πρώτη συζήτηση με τους αστυνομικούς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στο «Παίδων» για να εξεταστούν τα παιδιά που ωθούσαν σε ερωτικές περιπτύξεις σε ορφανοτροφείο

KN95: Ποια είναι η μάσκα που θα χρησιμοποιούμε από αύριο σε ΜΜΜ και σούπερ μάρκετ - Πόσο κοστίζει

Κάλαντα με... μάσκες, ρεβεγιόν με τεστ και από Γενάρη νέα μέτρα - Τι θα ισχύει από αύριο