ΕΛΛΑΔΑ

Αιτωλοακαρνανία: Το δοχείο για το γάλα έκρυβε μέσα… 50.000 ευρώ!

Αιτωλοακαρνανία: Το δοχείο για το γάλα έκρυβε μέσα… 50.000 ευρώ!
Ο βοσκός, με το ποσό που… «κληρονόμησε» άθελά του, φαίνεται πως έκανε τις καλύτερες γιορτές της ζωής του.
INTIME

Πήγε και αγόρασε μια… καρδάρα και ανακάλυψε ότι μέσα υπήρχαν… 50.000 ευρώ.

Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν βοσκό έλαβε χώρα στο χωριό Καραϊσκάκη της Αιτωλοακαρνανίας, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega.

«Πήγε ο άνθρωπος και αγόρασε κάτι τενεκέδες που είχε για το γάλα, τα πήρε, τα άνοιξε μέσα και είχε μέσα τα λεφτά. Ούτε έκλεψε κάτι, ούτε τέτοιο… Τα πήρε… τα πήρε, τα πλήρωσε… Μα δεν ήταν κάτι που… ούτε το προκάλεσε, ούτε τίποτα. Ούτε τα έκλεψε τα λεφτά. Δεν τον κατηγόρησε κανένας βέβαια. Δηλαδή, οποιοσδήποτε και να τα έβρισκε τα λεφτά δεν θα τα έδινε πίσω» σημείωσε κάτοικος του χωριού.

Το «χρυσό» δοχείο αγοράστηκε από ένα μίνι μάρκετ που διατηρούν δύο αδέλφια, με το μυστικό που διατηρούσε ο ένας από τον άλλο να εξελίσσεται τελικά σε εφιάλτη.

«Είναι δυο αδέλφια που έχουν το μαγαζί εκεί. Κι ο ένας τα είχε κρυμμένα απ’ τον άλλον. Τα είχε ο ένας αδελφός και ο άλλος αδελφός δεν τα ήξερε. Κι επειδή ο ένας τα είχε κρυμμένα μέσα στο μπουκάλι και ο άλλος δεν το ήξερε και το πήρε και το πούλησε. Αφού δεν ήταν… Που να ξέρει ότι είχε μέσα εκεί τα λεφτά ο άλλος. Λογικό είναι» συμπλήρωσε ο κάτοικος του Καραϊσκάκη Αιτωλοακαρνανίας.

Ο βοσκός, με το ποσό που… «κληρονόμησε» άθελά του, φαίνεται πως έκανε τις καλύτερες γιορτές της ζωής του. Άρχισε να σκορπά χρήματα, πλουσιοπάροχα και αυτό τελικά, φαίνεται πως πρόδωσε ότι αυτός ήταν και ο κάτοχος του θησαυρού.

«Εντάξει, δεν ήταν δύσκολο να τον βρουν. Ψάξανε στις κάμερες ποιος είχε πάρει… αυτοί που είχαν πάρει τα τέτοια… εντάξει… Κι εκείνος εκεί, τα βρήκε τώρα τα λεφτά, φτωχός άνθρωπος ήταν, δεν ήταν κάτι τέτοια… ε, είδαν ότι χάλαγε λίγα παραπάνω λεφτά και τέτοια… Δηλαδή και αυτοί, μέσα στην ατυχία τους που έχασαν τα λεφτά, ήταν τυχεροί που τα βρήκε αυτός, που τα χάλασε κατευθείαν. Γιατί άμα τα έβρισκε άλλος και τα έκρυβε δυο – τρεις μήνες, δεν πρόκειται να έβρισκαν τίποτα» συμπλήρωσε ο κάτοικος της περιοχής.

Τελικά, το ποσό των 36.000 ευρώ επεστράφη στον αρχικό του κάτοχο, ενώ για τα υπόλοιπα, ο διακανονισμός μάλλον, θα κρατήσει χρόνια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο δήμαρχος που αγόρασε τα PCR Test έναντι 27 ευρώ - «Δεν είναι μαγικά, δημοπρασίες κάναμε»

Χατζηγεωργίου: «Θα ξεσπούσα απίστευτα άσχημα» - Οι λόγοι που αποχώρησε από το Survivor (video)

Αθλιότητες στον Παρθενώνα: Εντολή Μενδώνη για προκαταρκτική εξέταση - Σάλος και αντιδράσεις