ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός ανήλικης από ιερέα: «Πέσαμε από τα σύννεφα» λένε στα Κάτω Πατήσια

Βιασμός ανήλικης από ιερέα: «Πέσαμε από τα σύννεφα» λένε στα Κάτω Πατήσια
Σοκαρισμένη η κοινωνία στα Κάτω Πατήσια από τη σύλληψη του ιερέα για βιασμό ανήλικης

Σοκαρισμένη η κοινωνία στα Κάτω Πατήσια από τη σύλληψη του ιερέα για βιασμό ανήλικης

Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

Σε αμηχανία και εμφανώς έκπληκτοι είναι οι κάτοικοι της γειτονιάς στα Κάτω Πατήσια στην οποία ιερουργούσε ο 37χρονος ιερέας ο οποίος συνελήφθη για βιασμό ανήλικης και αντιμετωπίζει πλέον βαρύτατες κατηγορίες.

Το Newsbomb.gr βρέθηκε στα Κάτω Πατήσια και συγκεκριμένα στην ενορία του Αγίου Δημητρίου των Όπλων όπου ιερουργούσε ο 37χρονος και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.

Όλοι εμφανίζονται έκπληκτοί από τις ραγδαίες εξελίξεις για τον ιερέα επισημαίνοντας ότι η συμπεριφορά του δεν είχε κινήσει καμία υποψία καθώς κυκλοφορούσε αρκετές φορές με τα τρία παιδιά του στην γειτονιά.

«Λίγο μου κάνει εντύπωση, ούτε καν, έπεσα από τα σύννεφα» λέει χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχής στο Newsbomb.gr. «Είναι ένα πολύ καλό παιδί, ασχολείται με τον αθλητισμό, βοηθάει τα παιδιά, δεν θέλω να το πιστέψω, εξεπλάγην, δεν το περίμενα με τίποτα» προσθέτει ένας δεύτερος.

«Η συμπεριφορά του στην πολυκατοικία που μένουμε δεν έδειχνε κάτι τέτοιο» συμπληρώνει γείτονας του ιερέα.

Ο 37χρονος ιερέας, ο οποίος είναι και πατέρας τριών παιδιών, συνελήφθη χθες, Πέμπτη, ύστερα από καταγγελία και πλέον κατηγορείται για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, οι επιθέσεις σε βάρος της ανήλικης διήρκεσαν για περίπου έξι μήνες, από τα τέλη του 2019 μέχρι τις αρχές του 2020. Το κορίτσι σήμερα είναι 17 ετών και τότε ήταν 15 ετών.

Ο 37χρονος ιερέας ήταν, μάλιστα, και πνευματικός του κοριτσιού και αυτό ήταν που εκμεταλλεύτηκε για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και να βρίσκει ευκαιρία να είναι μόνος του μαζί του. Οι βιασμοί φέρονται να έλαβαν χώρα εντός του ιερού ναού.

Το τέλος της δράσης του ήρθε όταν κάποια στιγμή ήταν εμφανής η αλλαγή στη συμπεριφορά του παιδιού, με αποκορύφωμα μία ημέρα που λιποθύμησε όταν αντίκρισε τον ιερέα. Έτσι οι γονείς και συγγενείς του παιδιού άρχισαν να το ρωτούν τι συμβαίνει, γιατί είναι φοβισμένο, μέχρι που το κορίτσι μίλησε. Ήταν πια φανερό ότι το παιδί λιποθυμούσε από φόβο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός από ιερέα: Το κορίτσι τον έβλεπε και λιποθυμούσε από φόβο στο κατηχητικό

Έξαλλη η Ματίνα Παγώνη με την Ανθή Βούλγαρη που την κέρασε κόλλυβα – «Θα σηκωθώ να φύγω»

Σαρηγιάννης στο Newsbomb.gr: Σύμμαχος της νέας μετάλλαξης το κρύο - Επιφυλάξεις για άρση των μέτρων

Τραγωδία με 21χρονο στη Γλυφάδα: Σκοτώθηκε σε κόντρα στην Παραλιακή – Το βίντεο-ντοκουμέντο

Survivor Spoiler 22/1: Το γράμμα της Μυριέλλας στον Κατσαούνη και οι τρεις νέοι παίκτες