ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός ανήλικης: «Ίσως με ερωτεύθηκε, δεν ενέδωσα και θέλησε να με καταγγείλει», λέει ο ιερέας

Βιασμός ανήλικης: «Ίσως με ερωτεύθηκε, δεν ενέδωσα και θέλησε να με καταγγείλει», λέει ο ιερέας
«Η καταγγελία δεν ευσταθεί και είναι ψευδής», ισχυρίζεται ο ιερέας
Intime News

Την ερχόμενη Τρίτη θα απολογηθεί ο ιερέας, ο οποίος συνελήφθη μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης, έπειτα από τις σοβαρότατες καταγγελίες 17χρονης για βιασμό σε βάρος της.

Από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ ο ιερέας που κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης, ετοιμάζει την απολογία του. Ο 37χρονος αναμένεται να ισχυριστεί πως πίσω από την καταγγελία της ανήλικης κρύβονται οικονομικά κίνητρα.

«Βοηθούσα την οικογένεια της ανήλικης με πόρους του φιλόπτωχου ταμείου και με όποιον τρόπο μπορούσα ως ιερέας. Όταν σταμάτησαν οι δωρεές που έκανα στην οικογένειά της, επειδή είχαν ανάγκη και άλλοι ενορίτες, τότε πιστεύω ξεκίνησε να μπαίνει στο μυαλό της η ιδέα να με καταγγείλει στις Αρχές προκειμένου να με εκβιάζει», ισχυρίστηκε ο ιερέας στον ALPHA.

«Η ανήλικη είτε επειδή είμαι ένας ιερέας προσιτός σε όλους είτε επειδή επιδίωκε κάτι παραπάνω από εμένα, ίσως με είχε ερωτευτεί. Και επειδή δεν ενέδωσα, θέλησε να με καταγγείλει», πρόσθεσε.

«Η καταγγελία δεν ευσταθεί και είναι ψευδής. Είμαι πατέρας τριών παιδιών που λατρεύω και αγαπώ ενώ σιχαίνομαι τους βιαστές. Εάν υποτεθεί πως είμαι βιαστής γιατί να επιλέξω να κάνω αυτές τις πράξεις μέσα στον ιερό ναό που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο με την πρόσβαση στο γραφείο ιερέων ανοιχτή ενώ υπάρχει κλειστό κύκλωμα με κάμερες;» διερωτάται ακόμη ο ιερέας.

Από την πλευρά της, η ανήλικη μιλώντας στους αστυνομικούς επεσήμανε πως φοβόταν τον ιερέα, ο οποίος μάλιστα την απειλούσε: Ένιωσα ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι, ότι δεν μπορώ να μιλήσω γιατί θα με σκοτώσει. Και μου λέει "δεν πρέπει να το μάθει κανείς γιατί αλλιώς θα κινδυνεύσεις"».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κλειστά σχολεία αύριο (24/1): Ποια δεν θα λειτουργήσουν λόγω της κακοκαιρίας (ΛΙΣΤΑ)

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Μαζικά μηνύματα του 112 σε κατοίκους της Αττικής, της Βοιωτίας και της Εύβοιας

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Έκκληση της Πολιτικής Προστασίας - «Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις για 48 ώρες»