ΕΛΛΑΔΑ

Κεφαλονιά: Θρίλερ με τον θάνατο της 67χρονης Αμερικανίδας που έπεσε στο λιμάνι του Πόρου

Κεφαλονιά: Θρίλερ με τον θάνατο της 67χρονης Αμερικανίδας που έπεσε στο λιμάνι του Πόρου
kefaloniapress.gr

Κεφαλονιά: Η 67χρονη Αμερικανίδα εμφανίζεται ως κάτοικος Λέρου σύμφωνα με το διαβατήριό της

Σε θρίλερ φαίνεται να εξελίσσεται το θανατηφόρο ατύχημα στο παλιό λιμάνι του Πόρου της Κεφαλονιάς το βράδυ της Τρίτης με θύμα την οδηγό του ΙΧ αυτοκινήτου που έπεσε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα kefaloniapress.gr το θύμα ήταν μια 67χρονη Αμερικανίδα η οποία στο διαβατήριό της εμφανίζεται ως μόνιμη κάτοικος Λέρου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η άτυχη 68χορνη έφτασε στην Κεφαλονιά το απόγευμα της Τρίτης με το πλοίο της γραμμής από την Κυλλήνη.

Άγνωστο, όμως, για ποιο λόγο αντί να ακολουθήσει την πορεία και των άλλων αυτοκινήτων προς Αργοστόλι, η 67χρονη έστριψε δεξιά το τιμόνι του οχήματός της και βρέθηκε επί του παλιού μόλου , οδήγησε αρκετά - γιατί το «μπαστούνι» του μόλου έχει μεγάλο μήκος - και κατέληξε στο τέλος του και βρέθηκε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 67χρονη είχε νοικιάσει διαμέρισμα στο Αργοστόλι για διακοπές, εξάλλου το αυτοκίνητό της είχε βαλίτσες και σακβουαγιάζ, το δε αυτοκίνητο ήταν ιδιοκτησία της με ελληνικές πινακίδες.

Η Λιμενική Αρχή Κεφαλονιάς εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα που οδήγησαν την γυναίκα στο θάνατο. Όλα τα σενάρια είναι στο τραπέζι των ερευνητών για πιθανά αίτια του τραγικού τέλους του ταξιδιού της άτυχης γυναίκας.

Κεφαλονιά: Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πόρου Κεφαλληνίας για περιστατικό πτώσης οχήματος, στον παλαιό λιμενοβραχίονα (Πράσινο Φανάρι) του λιμένα Πόρου Κεφαλληνίας.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής και τέθηκε σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης, ενώ πρωινές ώρες σήμερα, με τη συνδρομή στελεχών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ιδιωτών δυτών, διαπιστώθηκε η ύπαρξη Ι.Χ.Ε. οχήματος εντός του ανωτέρω λιμένα, σε βάθος περίπου πέντε έως επτά μέτρα (5-7μ.) και σε απόσταση περίπου σαράντα μέτρων (40μ.) από τον παλαιό λιμενοβραχίονα. Εντός του εν λόγω οχήματος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της μια 67χρονη αλλοδαπή, η οποία μεταφέρθηκε με όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ανωτέρω Ι.Χ.Ε. όχημα ανελκύστηκε με τη συνδρομή ιδιωτικού γερανοφόρου οχήματος, ιδιωτών δυτών και ιδιωτικού σκάφους, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Πόρου του Λιμεναρχείου Κεφαλληνίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κεφαλονιά: Νεκρή γυναίκα οδηγός που έπεσε στο λιμάνι του Πόρου