ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Το παιδί γλίτωσε από βέβαιο θάνατο λέει η μητέρα του 14χρονου

Θεσσαλονίκη: Το παιδί γλίτωσε από βέβαιο θάνατο λέει η μητέρα του 14χρονου
Η μητέρα του 14χρονου που ξυλοκοπήθηκε για οπαδικούς λόγους στη Θεσσαλονίκη περιέγραψε τι συνέβη στο παιδί της
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Η μητέρα του 14χρονου που ξυλοκοπήθηκε για οπαδικούς λόγους στη Θεσσαλονίκη περιέγραψε τι συνέβη στο παιδί της

Τις τρομακτικές στιγμές που πέρασε το 14χρονο παιδί της όταν μια ομάδα περίπου 10 ατόμων του επιτέθηκε και το ξυλοκόπησε άγρια στην παραλία της Θεσσαλονίκης το βράδου του Σαββάτου περιέγραψε η μητέρα του η οποία είπε ότι το παιδί της γλίτωσε από βέβαιο θάνατο.

«Ήταν περίπου 10 άτομα. Τον κλωτσούσαν στα πλευρά και το κεφάλι. Αποπειράθηκαν να του κλέψουν το τσαντάκι του. Ένας από αυτούς του είπε "έλα να σε δούμε εσύ είσαι το σκουλήκι;"» ξεκίνησε την περιγραφή της επίθεσης η μητέρα του 14χρονου.

«Ανοίγει το παιδί στα χέρια και τους λέει «ρε παιδιά δεν ξέρετε, γιατί με χτυπάτε, δεν ασχολούμαι με ομάδες» και ανοίγοντας τα χέρια από το πρόσωπό του, ο ένας τον χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο, μπουνιά και του έκανε ένα τραύμα, το οποίο τώρα έχει ράμματα, του κουνιούνται τα δόντια. Έχει διαπιστωθεί ότι έχει και αιμάτωμα στο συκώτι του, τα γόνατά του, τα χέρια του, το κεφάλι του καρούμπαλα, αίματα στο πρόσωπο» πρόσθεσε η μητέρα του ανήλικου μιλώντας στο ΟΡΕΝ.

Οι εικόνες από τα τραύματα που υπέστη ο 14χρονος αποτυπώνουν την αγριότητα των χτυπημάτων που του κατάφεραν οι δράστες της επίθεσης σε ένα θλιβερό περιστατικό που έγινε γνωστό λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη, η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Την επίθεση αντιλήφθηκαν εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» οι οποίοι βγήκαν στο δρόμο με αποτέλεσμα στη θέα τους οι δράστες της επίθεσης να φύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

«Γλίτωσαν το παιδί μου από βέβαιο θάνατο. Από πίσω ερχόταν άλλα δεκαπέντε άτομα περίπου για να ορμήσουν πάνω στο παιδί. Εκείνη τη στιγμή που βγαίνει το προσωπικό ασφαλείας από το ξενοδοχείο, φοβήθηκαν, τράπηκαν σε φυγή» είπε η μητέρα του 14χρονου η οποία πρόσθεσε για το παιδί: «δεν ασχολείται με ομάδες, δεν είχε πάνω του κανένα διακριτικό, είτε κίτρινο, είτε πράσινο, είτε κόκκινο».

Τα τραύματα του παιδιού του περιέγραψε στην ΕΡΤ3 και ο πατέρας του λέγοντας ότι «του κατάφεραν χτυπήματα με σιδηρογροθιά στο στόμα, κλωτσιά στα πλευρά, στο συκώτι, έχει 2,5 εκατοστά αιμάτωμα στο συκώτι».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: 14χρονος έπεσε θύμα οπαδικής βίας – Του προκάλεσαν αιμάτωμα στο συκώτι

Εικόνες ντοκουμέντο: Ο ξυλοδαρμός του 14χρονου στη Θεσσαλονίκη