ΕΛΛΑΔΑ

Θετικός στον κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Με κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Με κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης
ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στα social media. «Το τελευταίο διάστημα όλοι ασχολούμαστε με τον πόλεμο στην Ουκρανία και την ακρίβεια, όμως ο κορονοϊός είναι ακόμα εδώ», είπε αρχικά σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο πρωθυπουργός.

«Στο ημερήσιο rapid τεστ που έκανα σήμερα στο γραφείο βγήκα θετικός στον Covid19. Κατά συνέπεια θα απομονωθώ στο σπίτι μου και θα εργαστώ από εκεί. Θέλω να θυμάστε ότι ο τριπλός εμβολιασμός παρέχει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια από την σοβαρή νόσηση. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά και πολύ σύντομα θα είμαι πάλι στο γραφείο», έγραψε ο πρωθυπουργός.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός επέστρεψε χθες από την Τουρκία, όπου είχε συνάντηση με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ λίγες ημέρες πριν είχε βρεθεί στις εργασίες του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βερσαλλίες.

Ο πρωθυπουργός υποβλήθηκε σε τεστ PCR το Σάββατο, με τα προβλεπόμενα, προκειμένου να μεταβεί στην Τουρκία, το οποίο βγήκε αρνητικό. Πλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποβάλεται και σε rapid καθημερινά. Τέλος, σημειώνεται ότι ο Ερντογάν έχει περάσει Covid πολύ πρόσφατα, στις 5 Φεβρουαρίου.

«Ο πρωθυπουργός θα ακολουθήσει την προβλεπόμενη διαδικασία και για τις επόμενες ημέρες θα εργάζεται από το σπίτι», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Ζελένσκι - Tι είπαν για τον πρόξενο στη Μαριούπολη