ΕΛΛΑΔΑ

Πασχαλινή λαμπάδα: Πώς μία κούκλα Barbie θα αναδείξει τον δημιουργικό εαυτό της βαφτιστήρας σας!

Πασχαλινή λαμπάδα: Πώς μία κούκλα Barbie θα αναδείξει τον δημιουργικό εαυτό της βαφτιστήρας σας!

Το Πάσχα είναι η γιορτή της αγάπης, των δώρων και των ξεχωριστών στιγμών που μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας ανθρώπους. «Πρωταγωνιστές» αυτής της γιορτής είναι οι νονοί και τα βαφτιστήρια, που αυτήν την περίοδο του χρόνου ανταλλάσσουν πασχαλινά δώρα. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους, άλλωστε, που αυτή η περίοδος του χρόνου έχει μία ξεχωριστή θέση στις καρδιές των μικρών μας, μιας και δεν βλέπουν την ώρα να πάρουν στα χέρια τους ένα δώρο-έκπληξη, που θα λάβουν από τον νονό ή τη νονά τους, μαζί με την πασχαλινή τους λαμπάδα.

Ομολογουμένως, η εύρεση του πιο ευφάνταστου και πρωτότυπου δώρου για τη λαμπάδα της μικρής μας βαφτιστήρας, μοιάζει συχνά με ένα «σταυρόλεξο» για δυνατούς λύτες. Ωστόσο, γνωρίζουμε καλά πως υπάρχει μία επιτυχημένη «συνταγή», ένα διαχρονικό δώρο, το οποίο κάθε κορίτσι ανυπομονεί να λάβει από τη νονά του.

O λόγος, φυσικά, για την πιο διάσημη κούκλα του κόσμου, την Barbie της Mattel, που από το 1959 μέχρι σήμερα, είναι η καλύτερη φίλη όλων των κοριτσιών. Βέβαια, με τόσες επιλογές στη διάθεσή σας, ενδεχομένως δεν ξέρετε ποια Barbie να πρωτοδιαλέξετε, για να ετοιμάσετε το τέλειο πασχαλινό πακέτο για τη βαφτιστήρα σας. Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει μερικές ιδέες, που θα σας «λύσουν» τα χέρια και σίγουρα θα κάνουν τη μικρή σας να χαμογελάσει, όταν δει τι παιχνίδι συνοδεύει φέτος τη λαμπάδα της!

Για βαφτιστήρες που θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα τον κόσμο της μόδας

Τι και αν η βαφτιστήρα σας, είναι για εσάς το μωρό που κρατούσατε στην αγκαλιά σας την ημέρα της βάφτισης; Η αλήθεια είναι πως μέρα με τη μέρα μεγαλώνει, ανεξαρτητοποιείται και αποκτά το δικό της μοναδικό στυλ. Αυτός είναι και ο λόγος που πλέον, ακόμη και η επιλογή της κούκλας Barbie που θα συνοδεύει τη λαμπάδα της, χρειάζεται να ανταποκρίνεται στο γούστο και τις προτιμήσεις της, ώστε να πιάσει «τόπο» στην καθημερινότητά της και όχι απλώς χώρο στο δωμάτιό της.

Μήπως τα ρούχα, το make up και η μόδα είναι από τις αγαπημένες ασχολίες της βαφτιστήρας σας; Τότε, δεν χρειάζεται δεύτερη σκέψη, μιας και η επιλογή, ανάμεσα στις τρεις διαφορετικές κούκλες Barbie Extra, είναι «μονόδρομος» για τη φετινή λαμπάδα. Πρόκειται για κούκλες, οι οποίες υποστηρίζουν έντονα και ιδιαίτερα ρούχα, μέσα από διασκεδαστικές επιλογές με γκλίτερ, emoji και περίεργα μαλλιά, ενώ η κάθε μία από αυτές έχει ένα αξιαγάπητο ζωάκι που ταιριάζει με την προσωπικότητά της.

Είτε επιλέξετε την Barbie Extra-Flower Power, η οποία διαθέτει ρούχα, αξεσουάρ, «πλούσια» ξανθά μαλλιά διακοσμημένα με μοβ καρδιές και floral ρούχα, είτε την Barbie Extra-Basketball Jersey για ένα πιο casual look, με αθλητικά ρούχα, μακριά μαλλιά με έντονες ροζ ανταύγειες και μοντέρνα αξεσουάρ ή την Barbie Extra-Neon Green Hair, για ένα πιο εκκεντρικό look, χάρη στα μακριά φωσφοριζέ πράσινα μαλλιά της, τα γυαλιά ηλίου με πέρλες και το μαύρο δαντελένιο της κολάν, ένα είναι το σίγουρο: Η βαφτιστήρα σας θα ενθουσιαστεί με το παιχνίδι στη λαμπάδα της και θα ανακαλύψει τον διασκεδαστικό, πολύχρωμο και άκρως δημιουργικό κόσμο της μόδας.

Διαλέγοντας ένα δημιουργικό δώρο για τις μικρές σεφ της οικογένειας

Αν σε κάθε σας επίσκεψη, η βαφτιστήρα σας θέλει να σας προσφέρει λαχταριστές λιχουδιές και χειροποίητα εδέσματα, σαν μία σωστή οικοδέσποινα, τότε η ιδανική επιλογή δώρου που θα συνοδεύσει φέτος τη λαμπάδα της, είναι το Νέο Ζαχαροπλαστείο της Barbie. Δεν υπάρχει πιο κατάλληλο δώρο, για να συνδυάσει η μικρή σας το παιχνίδι με την αγαπημένη της Barbie, με την αγάπη της για τη ζαχαροπλαστική. Ο σταθμός ζαχαροπλαστικής, οι πλαστελίνες, τα κορνέ, τα σκεύη, τα διακοσμητικά για κέικ, η ταμειακή μηχανή, μαζί με μπόλικη φαντασία, είναι όλα όσα χρειάζεται για να απασχολείται με τις ώρες, παρέα με την αγαπημένη της κούκλα. Με το συγκεκριμένο παιχνίδι, το παιδί θα έχει τη δυνατότητα να εξασκήσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά του, αφού χρησιμοποιώντας το ειδικό εργαλείο θα μπορεί να δημιουργεί ευφάνταστα σχέδια πάνω στην πλαστελίνη, να διακοσμεί την τούρτα με ουράνια τόξα και λουλούδια, να δημιουργεί πολλές και διαφορετικές τούρτες, ανάλογα με το διασκεδαστικό σενάριο που έχει φτιάξει στο μυαλό του.

Το ιδανικό δώρο για τις βαφτιστήρες που «κρύβουν» μέσα τους μία μικρή γοργόνα

Μήπως εκτός από την αγάπη της για τη μόδα και τη μαγειρική, η μεγάλη αδυναμία της βαφτιστήρας σας είναι το καλοκαίρι, η θάλασσα και τα κοχύλια; Αναμφίβολα, δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για τη λαμπάδα του δικού σας summer girl από τη σειρά Barbie Color Reveal Γοργόνες. Πρόκειται για κούκλες ​Barbie, που υπόσχονται στη βαφτιστήρα σας πολλές μαγικές εμπειρίες και εκπλήξεις, ενώ η εμφάνισή τους παραμένει… μυστήριο, μέχρι να αποκαλυφθεί με τη βοήθεια του νερού. Το σίγουρο είναι πως μέχρι την επόμενη φορά που θα τη δείτε, θα έχει να σας διηγηθεί αμέτρητες ιστορίες, μιας και οι μοναδικές συσκευασίες, η αλλαγή χρώματος στις κούκλες, αλλά και τα θεματικά αξεσουάρ, τα οποία θα τη βοηθήσουν να μεγαλώσει τη συλλογή της και να κάνει άπειρους συνδυασμούς, θα της προσφέρουν ατελείωτες και συναρπαστικές ώρες παιχνιδιού. Και για όλους τους παραπάνω λόγους, μία Barbie-Γοργόνα αξίζει μία θέση δίπλα στη φετινή πασχαλινή λαμπάδα της βαφτιστήρας σας.

Μπορεί να υπάρχουν πολλές και διαφορετικές ιδέες για πασχαλινά δώρα που θα λατρέψουν τα βαφτιστήρια σας και κυκλοφορούν σε συνδυασμό με την πασχαλινή τους λαμπάδα όμως, εκείνες που φέρουν τη «σφραγίδα» της εταιρείας Mattel, υπόσχονται να αναδείξουν τη δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθηση των μικρών σας, αφήνοντας το δικό τους αποτύπωμα, μέσα από τον «κόσμο» του παιχνιδιού. Και το σίγουρο είναι πως για ένα κορίτσι, η Barbie αποτελεί διαχρονικά μία αγαπημένη επιλογή!

Δείτε εδώ το αφιέρωμα του Newsbomb.gr στο Πάσχα 2022