ΕΛΛΑΔΑ

Αδιανόητο περιστατικό στη Νέα Δημητριάδα - Πυροβόλησαν γατάκι με αεροβόλο

Αδιανόητο περιστατικό στη Νέα Δημητριάδα - Πυροβόλησαν γατάκι με αεροβόλο

Το γατάκι το είχε μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία πλέον ζει στο γηροκομείο και περίοικοι το φροντίζουν.

Απίστευτης αγριότητας περιστατικό συνέβη προ τριών περίπου ημερών στη Ν. Δημητριάδα, όταν άγνωστος πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο ένα γατάκι μόλις ενός έτους!

Σύμφωνα με το magnesianews.gr οι άνθρωποι που βρήκαν το γατάκι, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους τον τραυματισμό του και δεν μπορούν να διανοηθούν ότι κάποιος άνθρωπος προχώρησε σε μια τέτοια πράξη.

Το γατάκι το είχε μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία πλέον ζει στο γηροκομείο και περίοικοι το φροντίζουν. Πριν από τρεις ημέρες το γατάκι ήρθε στην πόρτα ενός ζευγαριού που το φροντίζει και το ταΐζει, ενώ είχε προγραμματίσει και να το στειρώσει και φαινόταν κάπως απρόθυμο και εξασθενημένο. Το ζευγάρι αρχικά νόμισε πως η διάθεσή του είναι πεσμένη λόγω εποχής. Την επόμενη ημέρα το γατάκι ήταν στην ίδια κατάσταση και το ζευγάρι πήγε στο Κτηνιατρείο του Φιλήμονα Διαμαντή. Εκεί, μετά από εξετάσεις και ακτινογραφίες διαπιστώθηκε ότι χτυπήθηκε από αεροβόλο όπλο και έχει δύο σφαίρες στο σωματάκι του.

Το ζευγάρι δεν μπορούσε να πιστέψει πως ένα τόσο καλό και χαδιάρικο γατάκι έγινε στόχος κάποιου, που πιθανώς επειδή τον ενόχλησε έφτασε στο σημείο να το πυροβολήσει με αεροβόλο.

Το γατάκι κυκλοφορούσε στην οδό Πελίου μεταξύ Αγ.Δημητριου, Ζ.Πηγης και από Αθηνάς μέχρι Θερμοπυλών. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Κτηνιατρείο και το ζευγάρι που το βρήκε και το φρόντισε αναμένει τα αποτελέσματα της νέας ακτινογραφίας μετά από αφαίρεση του υγρού που του έγινε.

Για το περιστατικό το ζευγάρι ενημέρωσε και την αστυνομία γνωστοποιώντας πως προτίθεται να καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων. Ωστόσο, όμως μετέφερε στο magnesianews.gr ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς, πως οι σφαίρες του αεροβόλου δεν περνούν από βαλλιστική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί ο ιδιοκτήτης, ενώ δεν υπήρχε κάποιο άλλο στοιχείο, όπως αναγνώριση κάποιου προσώπου κτλ, προκειμένου να δράσουν και η υπόθεση δεν θα είχε την ανάλογη εξέλιξη. Πάντως το ζευγάρι είναι διατεθειμένο να βγάλει ανακοινώσεις στην περιοχή για να ενημερώσει για το απίστευτο αυτό περιστατικό τη γειτονιά, ώστε εάν κάποιος γνωρίζει κάτι να κινητοποιηθεί και να μιλήσει στην αστυνομία.