ΕΛΛΑΔΑ

Καινοτόμες δράσεις από τον Ερυθρό Σταυρό και το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Συρεγγέλα - Αυγερινός
Η υφυπουργός Μαρία Συρεγγέλα και ο Dr. Αντώνιος Αυγερινός
Ε.Ε.Σ.

Ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συναντήθηκε με την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρία Συρεγγέλα.

Σε ιδιαίτερα θερμό και εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Προέδρου του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιου Αυγερινού, με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής Πολιτικής και Οικογένειας, Μαρία Συρεγγέλα, την προηγούμενη Πέμπτη (09/06/2022).

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στη στενή και αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί από τη σημερινή Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με τον υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, καθώς και στην επέκτασή της, στοχεύοντας σε νέες κοινές, καινοτόμες, ανθρωποκεντρικές δράσεις που θα ανακουφίσουν τους πλέον ευάλωτους συμπολίτες μας.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός ευχαρίστησε θερμά την κυρία Συρεγγέλα για τη διαρκή και συνεχή υποστήριξη που παρέχει στο ανθρωπιστικό έργο του Ε.Ε.Σ. και αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά ο Ε.Ε.Σ. για να σταθεί αρωγός στις δράσεις της Πολιτείας, σε όλη την ελληνική επικράτεια. Από την πλευρά της, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, εξήρε το έργο του Οργανισμού και των ακούραστων εθελοντών του προς την ελληνική κοινωνία.

Σχετικές ειδήσεις