ΕΛΛΑΔΑ

Κατερινόπουλος κατά Ρούλας Πισπιρίγκου: «Μην μας πει στο τέλος πως το έπνιξε η Τζωρτζίνα το παιδί»

Κατερινόπουλος κατά Ρούλας Πισπιρίγκου: «Μην μας πει στο τέλος πως το έπνιξε η Τζωρτζίνα το παιδί»
Η Ρούλα Πισπιρίγκου
INTIME / Φωτογραφία Αρχείου

Αιχμές κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου άφησε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα και αφορούν την πολύκροτη υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Την Τρίτη, ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος με φόντο το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας μίλησε στην τηλεόραση του Star.

Ο ίδιος προχώρησε σε έναν ακραίο ισχυρισμό που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει η πλευρά της Πισπιρίγκου αναφορικά με τον θάνατο της Ιριδας.

«Μην μας πει στο τέλος πως το έπνιξε η Τζωρτζίνα. Μπορεί να το ακούσουμε κι αυτό», είπε με μια δόση ειρωνείας ο κ. Κατερινόπουλος.

Ένταση μεταξύ Ταουξή και Λέων για την υπόθεση της Πάτρας

Νωρίτερα σήμερα επικράτησε ένταση κατά τη διάρκεια εκπομπής του Alphaμεταξύ του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων και του ποινικολόγου Βασίλη Ταουξή.

«Την επόμενη φορά να μας φέρετε το πόρισμα, να το διαβάσουμε λέξη-λέξη και να διασταυρώσουμε τα επιστημονικά ξίφη μας με τον κ. Λέων, που είμαστε με τους ηλιακούς θερμοσίφωνες στο κεφάλι», σχολίασε αρχικά ο ποινικολόγος, αμφισβητώντας τα νέα ευρήματα.

Λίγο αργότερα ο κ. Ταουξής είχε και νέο φραστικό επεισόδιο με τον ιατροδικαστή, αναγκάζοντας την παρουσιάστρια της εκπομπής να επισημάνει πως αυτό που κάνει είναι προσβλητικό.

Ο διάλογος μεταξύ Λέων και Ταουξή

Ταουξής: Ο κύριος Λέων ξέρει να λέει καλά το φλιτζάνι

Στεφανίδου: Τον προσβάλλετε

Ταουξής: Τον αγαπάω. Είναι φίλος μου.

Λέων: Μακάρι να μην το δείχνετε έτσι σε όσους αγαπάτε

Δείτε παρακάτω το βίντεο του Alpha:

«Δεν σκότωσα τα παιδιά μου» επιμένει η Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η πρώτη αντίδραση της Πισπιργίκου λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του πορίσματος για τους θάνατους της Ίριδας και της Μαλένας, μίλησε με τον δικηγόρο της Όθωνα Παπαδόπουλο και τού είπε πως δεν έχει σκοτώσει τα παιδιά της.

«Δεν έχω καμία εμπλοκή με τον θάνατο των παιδιών μου, αρνούμαι κάθε υπόνοια, υποψία και κατηγορία. Έχω χάσει τα παιδιά μου και έχω στερηθεί την προσωπική μου ελευθερία ευρισκόμενη στη φυλακή» ισχυρίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σχετικές ειδήσεις