ΕΛΛΑΔΑ

Θέμης Αδαμαντίδης - Ξεσπά η πρώην σύζυγός του: «Είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα»

Θέμης Αδαμαντίδης - Ξεσπά η πρώην σύζυγός του: «Είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα»
Ο Θέμης Αδαμαντίδης.
Intime News / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα αποκάλυψε η πρώην σύζυγος και μητέρα των παιδιών του Θέμη Αδαμαντίδη

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Θέμης Αδαμαντίδης. Στον τραγουδιστή δόθηκε ο περιοριστικός όρος να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του στα 100 μέτρα.

O ίδιος δεν θα πρέπει να επικοινωνήσει με κανέναν τρόπο μαζί της ούτε δια μέσου τηλεφώνου, ούτε δια μέσου μηνύματος. Στις 4 Ιουλίου είναι η δίκη.

Φανερά ειρωνικός και εκνευρισμένος έφτασε το Σάββατο στα δικαστήρια ο τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης, λίγο πριν την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η πρώην σύζυγός του και μητέρα των δύο παιδιών του, Αναστασία Στεφάνοβα μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» σχετικά με τη σχέση τους, όσο ήταν μαζί.

Ερωτώμενη για το εάν έχει βιώσει βίαια περιστατικά μαζί του, αποκαλύπτει πως ναι, είναι αλήθεια.

«Ο Θέμης είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα. Και εγώ που είμαι μητέρα των παιδιών του, έχω βιώσει τα περιστατικά και μπροστά στα ανήλικα παιδιά μας», αναφέρει.



Η ίδια είχε προσφύγει στις Αρχές όταν είχαν συμβεί τα εν λόγω περιστατικά.

«Με χτύπαγε, έφευγε από το σπίτι, εγώ καλούσα την αστυνομία, έκλαιγαν τα παιδιά» περιγράφει.

Ο λόγος που δεν προχώρησε το θέμα στα δικαστήρια όπως λέει, ήταν λόγω του κορονοϊού και η ίδια αναγκάστηκε να πάρει τα παιδιά της και να φύγει στη Βουλγαρία όπου και μένει τον τελευταίο ένα χρόνο.

Η Αναστασία Στεφάνοβα έχει αποκτήσει μαζί με τον τραγουδιστή δυο παιδιά και δηλώνει πως ο ίδιος αδιαφορεί πλήρως για τα παιδιά, δεν στέλνει χρήματα.

«Με έχει βρίσει, έχει βρίσει και τα παιδιά, μπήκε το παιδί στη μέση που είναι 12 χρονών» λέει η ίδια.

Ερωτώμενη για τον εθισμό του στον τζόγο, απαντά: «Εκεί τον γνώρισα εγώ, με τα μηχανάκια μέρα νύχτα, τα παράνομα μηχανάκια είναι η αδυναμία του».

Ο συνήγορος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας στη δική του τοποθέτηση είπε πως ο τραγουδιστής πλήρωνε για τα παιδιά του μέχρι την ημέρα που η μητέρα τους τα πήρε και έφυγε στη Βουλγαρία.

«Η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη τον εκβίαζε πως θα πάρει τα παιδιά και θα φύγει στο εξωτερικό, όπως και έκανε» σημείωσε ο δικηγόρος και δήλωσε χαρακτηριστικά «κρατήστε μικρό καλάθι για ο,τιδήποτε λέγεται από τις συντρόφους του Θέμη Αδαμαντίδη».

Ο κ. Κούγιας τόνισε πως ο εντολέας του δεν έχει πειράξει άνθρωπο και ας έχει τα «πάθη» του και επισήμανε πως η νυν σύντροφός του δεν είχε καταγγείλει προηγουμένως ποτέ περιστατικό βίας.

«Δεν υπάρχει στη δικογραφία κανένα βίντεο ξυλοδαρμού της συντρόφου του», ανέφερε.

Σχετικές ειδήσεις