ΕΛΛΑΔΑ

Αντιπ/ρχης Ηλείας στο Newsbomb.gr: Ελεγχόμενη η πυρκαγιά – Ολονύχτια μάχη, συνδράμουμε με κάθε μέσο

Αντιπ/ρχης Ηλείας στο Newsbomb.gr: Ελεγχόμενη η πυρκαγιά – Ολονύχτια μάχη, συνδράμουμε με κάθε μέσο
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Βασίλης Γιαννόπουλος συνομιλεί με τον επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων στην περιοχή.

Καλύτερη η εικόνα από τη φωτιά στην Ηλεία - Ολονύχτια μάχη με τις αναζωπυρώσεις - Κόπασαν και οι άνεμοι - Τι λέει στο Newsbomb.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας. 

Συγκρατημένα αισιόδοξος για την πορεία της μεγάλης πυρκαγιάς στην Ηλείας εμφανίστηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Γιαννόπουλος.

Μιλώντας στο Newsbomb.gr, επεσήμανε πως από το απόγευμα η κατάσταση είναι συνεχώς καλύτερη, με τους ανέμους να έχουν «πέσει» και τις πυροσβεστικές δυνάμεις να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την θέσουν υπό πλήρη έλεγχο.

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο. Ανησυχούμε ωστόσο για τα «καντηλάκια» που υπάρχουν διάσπαρτα. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο μέτωπα που εστιάζουμε, στην Βάλμη και συγκεκριμένα στις περιοχές της Αγίας Παρασκευής και της Αγίας Κυριακής και το άλλο στα ανατολικά στην περιοχή της Απιδούλας», σημείωσε ο κ. Γιαννόπουλος.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας τόνισε πως η μάχη θα είναι δύσκολη κατά τη διάρκεια της νύχτας, διαμηνύοντας πως τόσο οι πυροσβεστικές δυνάμεις όσο και οι υδροφόρες της περιφέρειας και τα μηχανήματα έργου, μαζί με εθελοντές κατοίκους της Ηλείας θα είναι σε επιφυλακή και θα επιχειρούν ακόμη και στην πιο μικρή εστία που σιγοκαίει.