ΕΛΛΑΔΑ

Οδηγός ΚΤΕΛ Κέρκυρας στο Newsbomb.gr: Έτσι ξεγεννήσαμε το παιδί στο λεωφορείο

Οδηγός ΚΤΕΛ Κέρκυρας στο Newsbomb.gr: Έτσι ξεγεννήσαμε το παιδί στο λεωφορείο
O οδηγός του λεωφορείου από την Κέρκυρα με προορισμό την Αθήνα πρόλαβε και έκανε δεξιά ακριβώς μετά τα διόδια του Κιάτου.
INTIME

Μία νεαρή γυναίκα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, μέσα στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κέρκυρας - Ο οδηγός του οχήματος, κ.  Δημήτρης Ρωμαίος, περιγράφει στο Newsbomb.gr την περιπέτεια που έζησαν αυτός και οι επιβάτες αλλά και τα συναισθήματα χαράς που βίωσε όταν γεννήθηκε το αγοράκι

Μια απίστευτη περιπέτεια πουν θα θυμάται μια ζωή έζησε ο 45χρονος οδηγός ΚΤΕΛ Κέρκυρας, Δημήτρης Ρωμαίος. Κατά την διάρκεια της διαδρομής μία νεαρή γυναίκα από τη Νιγηρία γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, μέσα στο λεωφορείο του, την ώρα που ήταν εν κινήσει στα διόδια της νέας εθνικής οδού Αθηνών -Πατρών στο Κιάτο, λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης 13/07.

Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο ίδιος ο κ. Ρωμαίος στο Newsbomb.gr, στο δρομολόγιο Κέρκυρα – Αθήνα τον ενημέρωσαν ότι μια επιβάτης είναι έτοιμη να γεννήσει και αμέσως έκανε δεξιά ακριβώς μετά τα διόδια του Κιάτου, σταμάτησε το λεωφορείο και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Όταν έφτασε το ΕΚΑΒ, το μωρό είχε ήδη γεννηθεί. Οι συνεπιβάτες καθώς και αστυνομικοί της Τροχαίας βοήθησαν τη νεαρή μητέρα για να γεννήσει το μωρό, ένα υγιέστατο αγοράκι.

«Αμέσως κάλεσα το ΕΚΑΒ αλλά υπήρξε καθυστέρηση, περίπου 25 λεπτά οπότε η μητέρα γέννησε με την βοήθεια όλων μας. Ευτυχώς στο λεωφορείο είχα οινόπνευμα, ψαλίδι και πετσέτες που τα χρησιμοποιήσαμε στον τοκετό», αναφέρει στο Newsbomb.gr, o oδηγός ΚΤΕΛ Κέρκυρας, Δημήτρης Ρωμαίος.

Και πρόσθεσε: «η αλήθεια είναι ότι τρόμαξα πάρα πολύ αλλά το συναίσθημα όταν γεννήθηκε το αγοράκι και άρχισε να κλαίει είναι απερίγραπτο. Μάλιστα στη συνέχεια τηλεφώνησα στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκαν γυναίκα και μωρό και μου είπαν ότι και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους. Να σημειωθεί ότι μεγάλη ήταν η βοήθεια της Ολύμπιας Οδού στο να φτάσει το ασθενοφόρο αφού εγώ με το λεωφορείο ήμουν με κατεύθυνση προς την Αθήνα ενώ το ασθενοφόρο είχε κατεύθυνση προς Πάτρα και δεν υπήρχε τρόπος να κάνει αναστροφή».