ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Ζητά τη θανατική ποινή για τον Πακιστανό ο πατέρας της 17χρονης

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Ζητά τη θανατική ποινή για τον Πακιστανό ο πατέρας της 17χρονης

Την παραδειγματική τιμωρία του δολοφόνου της κόρης του ζητά ο πατέρας της 17χρονης Νικολέττας, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμα οι συγγενείς της 17χρονης Νικολέττας τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της από τον Πακιστανό σύντροφό της.

«Το παιδί μου δε γυρίζει πίσω, αλλά γι’ αυτόν που της το έκανε αυτό θέλω, τη θανατική ποινή. Θέλω να κλάψουν οι δικοί του, όπως κλαίμε εμείς σήμερα», ανέφερε ο άνδρας φανερά πικραμένος στο Star.

Ο ίδιος είναι πεπεισμένος πως δράστης της δολοφονίας της κόρης του είναι ο 20χρονος σύντροφός της, ο οποίος έχει εξαφανιστεί και δεν έχει εντοπιστεί ακόμη από την αστυνομία:

«Είχε κλειδιά από το σπίτι, επομένως αφού δε βρέθηκαν ίχνη παραβίασης και η μητέρα και η αδελφή της δεν ήταν σπίτι, πιστεύω ότι αυτός το έκανε και όταν βρεθεί θα αντιμετωπιστεί όπως ορίζει ο νόμος», συνέχισε ο πατέρας της 17χρονης.

Όπως σημειώνει, πριν από λίγες μέρες είχε μιλήσει με τη Νικολέττα και του έδωσε την εντύπωση ότι είναι καλά: «Μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Δε μου είπε ότι είχε κάποιο πρόβλημα, ότι είχε συμβεί κάτι που την είχε στεναχωρήσει. Αντίθετα έδειχνε πολύ χαρούμενη, δεν μου έδειξε κάτι για να ανησυχήσω».

Όσο για τον σύντροφό της, αυτόν τον είχε συναντήσει μόνο μια φορά και είχαν μιλήσει για πολύ λίγο: «Δεν κατάλαβα πολλά για τον χαρακτήρα του. Είχα κάποιους ενδοιασμούς, τους οποίους τους είχα πει και στη Νικολέττα και τη μητέρα της, όμως εκείνες με καθησύχασαν».

Ο Πακιστανός σκότωσε την 17χρονη με τα ίδια του τα χέρια

Μαρτυρικός ήταν ο θάνατος της 17χρονης Νικολέτας, η οποία το βράδυ της Δευτέρας δολοφονήθηκε από τον Πακιστανό με το όνομα Σάνι.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση του κ. Γιώργου Ντιλέρνια και όπως αναφέρει στο πιστοποιητικό θανάτου, διαπιστώθηκε «ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου, συνεπεία απόφραξης των εξωτερικών αεροφόρων οδών».

O Πακιστανός φέρεται να χρησιμοποίησε τα χέρια του για να πνίξει την 17χρονη. Συγκεκριμένα, με το αριστερό πίεσε τη μύτη και το κεφάλι και με το δεξί έκλεισε το στόμα, πιθανότατα χρησιμοποιώντας κάποιο ύφασμα.

Οι έντονοι καυγάδες που οδήγησαν στη στυγνή δολοφονία

Η 17χρονη ζούσε στο σπίτι της στο Περιστέρι με την μητέρα της και την αδερφή της. Οικογένεια που δύσκολα τα «έφερνε βόλτα», με τη μητέρα να δουλεύει σε σουβλατζίδικο της περιοχή και τα δύο κορίτσια να βοηθούν περιστασιακά, όποτε μπορούσαν.

Κάποια στιγμή, η 17χρονη γνωρίζει έναν Πακιστανό που επίσης έμενε στην περιοχή του Περιστερίου. Συνάπτει σχέση μαζί του και μάλιστα συμφωνούν για περιστασιακή μετακόμιση του αλλοδαπού στο σπίτι. Ωστόσο, η μητέρα δεν συμφωνεί και τότε αρχίζουν οι καυγάδες. Όχι μόνο μεταξύ της μητέρας και του Πακιστανού, αλλά και μεταξύ του ζευγαριού.

Το βράδυ της Δευτέρας (01/08) η 17χρονη και ο Πακιστανός είχαν ακόμα έναν δυνατό τσακωμό. Ο Πακιστανός χτυπά την κοπέλα, μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από το σπίτι. Κατευθύνεται προς το προηγούμενο διαμέρισμα που έμενα με ακόμα δέκα ομοεθνείς του και τους ενημερώνει πως φεύγει από την Ελλάδα.

Μετά από λίγες ώρες η κοπέλα εντοπίζεται νεκρή μέσα στο διαμέρισμα από τη μητέρα και την αδερφή της, με τις στιγμές να είναι σπαρακτικές.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της 17χρονης, ο οποίος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, ανέφερε ότι η κόρη του δεν είχε κάνει ποτέ παράπονο από τη σχέση που διατηρούσε με τον 20χρονο. «Δεν είχε κάνει παράπονα για αυτή την σχέση, έλεγε ότι ήταν ευτυχισμένη», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι έμαθε τα τραγικά νέα από τις ειδήσεις, ενώ δέχτηκε ένα γραπτό μήνυμα από την άλλη κόρη του, το οποίο περιείχε λεπτομέρειες για την υπόθεση.

«Έμαθα τα νέα το πρωί στις ειδήσεις. Εκεί που έβλεπα, μου έστειλε μήνυμα η μικρή η κόρη και έγραψε "Μπαμπά χάσαμε τη Νικολέττα, τη σκότωσε ο Σάνι'', ο σύντροφός της. Εγώ σοκαρίστηκα», τόνισε.

Σχετικές ειδήσεις